Majoitu Laukaassa

Yövy tyylillä tai piilopirtissä järven rannalla

Yövy tyylillä tai piilopirtissä järven rannalla

Ylellisiä luksushuviloita taustalla unettava kosken kohina, tyylikästä hotellimajoitusta ja huoneistoja tai kotoisan perhehotellin mutkattomuutta. Laukaassa voi vaipua uneen myös maatilan piharakennuksen huonemajoituksessa ja vuokramökkejä ja huviloita on tarjolla eri puolilla Laukaata, lähes aina järven tai lammen rannalta saunomismahdollisuudella. Löydä sinulle tai joukollesi sopivan mukava tai ylellinen majoituskohde ja painu pehkuihin!

Hotelli Peurunka
Hotelli Vuolake
Kylpylähotelli Peurunka - Rantasauna

Country Häkkinen

Country Häkkinen tarjoaa korkeatasoista huvilamajoitusta, elämyksiä, vene-, lento- ja maastotaksikuljetuksia sekä pitopalvelua.

Hotelli Vuolake

Hotelli Vuolake on viihtyisä ja rauhallinen perhehotelli sekä kokous- ja juhlapaikka Laukaan kirkonkylässä Vuojärven rannalla.

Lehtoniemen tilan huvila

Hyvin varusteltu huvila 6 - 8 hengelle sekä rantasauna kirkasvetisen Lievestuoreenjärven rannalla.

Multamäen leirikeskus

Multamäki on monien mahdollisuuksien harrastus-, majoitus- ja ajanviettopaikka Laukaassa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla.

Peurunka

Peurungassa tapahtuu kaikkina vuodenaikoina. Tule rentoutumaan, liikkumaan, kokoustamaan ja viihtymään! On parempi voida hyvin.

Pietilän lomamökit

Kuusi mökkiä rantamökistä huvilaan Laukaan Salmelankylässä rauhallisen Mataroisjärven rannalla.

Puustellin työkylän rantamökki

Mukava majoitus Iso-Kuhajärven Laukaassa Puustellin työkylän rannassa omassa rauhassa.

Tarvaalan kalamaja

Tarvaalan kalamaja on majoitus- ja kokoustila Tarvaalankoskella, Kirkkoniemen retkeilyalueen ja Hartikan kirkkomaan vieressä.

Varjola

Varjola on tunnelmallinen matkailutila koskimiljöössä puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä vauhdikkaine elämyksineen.

Villa Luotola

Kokous- ja juhlapaikka maaseudun lempeässä rauhassa Uurajärven rannalla 20 minuuttia Laukaan keskustasta.

Ylä-Saarikon lomamökit

Omarantaisia hirsimökkejä puoli tuntia Jyväskylästä, lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia, lähellä Kuusaankoski.

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!