Elämyksiä viheriöltä

Laukaan Peurunkagolfissa nautit Keski-Suomen kauneimmista järvimaisemista. Laukaan Peurunkagolfin 18-reikäinen kenttä on maastoltaan vaihteleva, haasteellinen ja hyvin hoidettu. Kenttä levittäytyy kahden järven väliselle kannakselle. Ronald Freamin suunnittelema Laukaan Peurunkagolfin kenttä avattiin vuonna 1989.

Kentän yhteydessä toimii Kartanoravintola Karvlik, jossa toimii kahvila ja ravintola. Arkipäivisin Karlvik tarjoaa kotiruokalounasta ja lounasajan päättymisen jälkeen lämpimiä annosruokia ja salaatteja. Kentän Pro Shopista golfaajat hankkivat golfvälineet ja -vaatteet kansainvälisesti tunnetuilta ja luotetuilta merkeiltä.

 

Tutustu golfiin harjoituskentällä maksutta

Harjoituskenttä Par-3 on erinomainen paikka tutustua golfin pelaamiseen. Harjoituskentälle ei tarvitse green cardia ja mailat voi vuokrata edullisesti klubilta. Kenttä sijaitsee Ravintola Karlvikin takana. Kentällä on kolme toisistaan poikkeavaa väylää. Harjoituskenttä on kaikille maksuton.

 

Ajo-ohjeet

Laukaan Peurunkagolf sijaitsee 25 km Jyväskylästä Pohjoiseen 4-tien läheisyydessä. Peurungan hyvinvointikeskus ja kylpylähotelli ovat viiden minuutin ajomatkan päässä Peurunkajärven toisella puolella. Läheisyydestä löytyy myös muita matkailu- ja majoituskohteita kuten Varjola.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • 18-reikäinen kenttä
  • Harjoituskentälle maksutta
  • Kartanoravintola Karlvik
  • Pro Shop -golfvälinekauppa

020 752 9200

Valkolantie 68,
41350 Laukaa

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X