Viljapossua Laukaan Lankamaalta

Pohjosahon tilalla Laukaassa on kasvatettu possuja jo vuodesta 1988 lähtien. Tilalla on 120 hyvin hoidetun emakon yhdistelmäsikala. Syntyneet porsaat kasvatetaan lihasioiksi omalla tilalla.

 

Hyvinvoivan possun lihaa

Pohjosahon tilan possujen ravintona on omalla tilalla kasvatettu vilja. Tilan pellot lannoitetaan oman sikalan lannalla. Kotiteurastamon ansiosta stressaavien eläinkuljetusten tarve on vähäistä. Sekä eläinten että ympäristön hyvinvointi on tilan isännän ja emännän Pekan ja Anjan sydämellä.

 

Possua suoraan tilalta tai lähikauppiaalta

Pohjosahon possua saat ympäri vuoden tilauksesta suoraan tilalta. Minimitilaus suoraan tilalta on 7–10 kilon possuboksi. Voit sopia myös neljänneksen (n. 20 kg), puolikkaan tai kokonaisen possun tai vielä suuremman määrä tilauksesta ystävien kesken jaettavaksi tai lähiruokapiirin kautta toimitettavaksi. Saat sianlihan aina haluamallasi tavalla paloiteltuna. Tilalta lihan saa asiakkaan toiveiden mukaan leikattuna.

Lihan nouto tapahtuu suoraan tilalta sovittuun aikaan. Isommat erät tila toimittaa sopimuksesta suoraan kotiin kylmäkuljetuksena Jyväskylän, Tampereen ja Äänekosken seuduille. Pienempiä eriä voit ostaa suoraan omalta kauppiaaltasi Jyväskylässä, Laukaassa ja Äänekoskella. Pohjosahon tilan possun jälleenmyyjät.

Pohjosahon tilan possu on aitoa lähiruokaa – vastuullisesti tuotettua, taatusti tuoretta ja antibioottivapaata. Sitä voi herkutella hyvillä mielin!

 

Pohjosahon pitopalvelu

Pohjosahon pitopalvelu on suurempiin yritystilaisuuksiin ja laadukkaaseen lähiruokaan erikoistunut pitopalvelu. Oma kylmäkuljetusauton ja osaavan henkilökunnan ansiosta Pohjosahon pitopalvelu järjestää tasokkaita 100–200 hengen tilaisuuksia koko Keski-Suomen alueella, muun muassa Neste rallin vip-tarjoiluja.

Palvelut:

  • Tilateurastamo ja viljapossun suoramyynti
  • Pohjosahon pitopalvelu-catering

040 727 9449 (Pekka), 040 832 6184 (Anja)

Anja ja Pekka Kauppinen
Pohjoisahontie 392
41370 Kuusa

info@pohjosahontila.fi

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X