Hotelli Vuolake

Hotelli Vuolake on viihtyisä ja rauhallinen perhehotelli sekä kokous- ja juhlapaikka Laukaan kirkonkylässä Vuojärven rannalla.

Viihtyisä perhehotelli sekä juhla- ja kokouspaikka

Hotelli Vuolake on viihtyisä ja rauhallinen perhehotelli Laukaassa Vuojärven rannalla parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Hotelli Vuolakkeessa on 27 huonetta ja toimivat juhla-, kokous- ja koulutustilat. Hotellin ravintolan erikoisuus ovat aidot thaimaalaisen keittiön herkut.

27 hotellihuonetta

Kaikissa hotellihuoneissa on jääkaappi, ilmastointi, tv ja jaettu tai oma kylpyhuone. Hotellin asukkaiden käytössä on maksuton wifi, vieraskeittiö jääkaappeineen ja mikroaaltouuneineen, asiakassauna, viihtyisä puutarha sekä mukava grillikota illanviettoa varten. Laukaan kirkonkylän palvelut kauppoineen ja ravintoloineen ovat kävelymatkan päässä. Runsaasti pysäköintipaikkoja. Huonehinnat alk. 50 €/vrk, 2hh alk. 65 €/vrk, 3hh alk. 115 €/vrk, 4 – 6 hengen perhehuoneet alk. 140 €/vrk.

Vuojärvi ja hiekkaranta ovat 100 metrin päässä Hotelli Vuolakkeesta. Laukaan Peurunkagolfiin on matkaa 5 km. Ulkoilureitit alkavat hotellin kulmalta.

Vuolakkeen kokous- ja juhlatilat sekä pitopalvelu

Vuojärven rantamaisemissa Laukaan kirkonkylässä sijaitsevan hotelli Vuolakkeen tilausravintola tarjoaa ryhmille viehättävät puitteet nauttia hyvästä ruoasta kiireettömässä ympäristössä. Ravintolan erikoisuus ovat thaimaalaisen keittiön herkut. Hotellin kokous- ja juhlatiloissa on kaksi ravintolasalia 50–130 henkilölle.

Vuolakkeen pitopalvelut valmistaa yksilöllisiä ja laadukkaita tarjoiluja erilaisiin tilaisuuksiin noutopalveluna. Voit myös tilata juhliin tarjoilijan avustamaan ruokailussa. Hotellin ravintolasta voit vuokrata juhla-astioita ja ruokailuvälineitä. Hotelli Vuolakkeessa ei ole varsinaista ravintolatoimintaa, vaan ruoat valmistetaan ainoastaan tilauksesta.

Tervetuloa yöpymään, kokoustamaan tai juhlimaan kodikkaassa hotelli Vuolakkeessa!

Varustelu ja lisäpalvelut

  • 27 huonetta
  • Vieraskeittiö
  • Asiakassauna
  • Puutarha ja grillikota
  • Asiakaspysäköinti
  • Uimaranta
  • Ulkoilureitit
X
X
X