Syö ja juo

Herkkuja kaikille aisteille

Herkkuja kaikille aisteille

Saisiko olla kuppi höyryävää kahvia tai teetä uunituoreen leivonnaisen kera? Lupaa itsellesi, että tänä kesänä pistäydyt herkuttelemassa Laukaassa vaikkapa Karlvikin kartanossa, Taidekeskus Järvilinnassa tai jossakin Laukaan monista kesäkahviloista, kahvila Herkkukondista unohtamatta.

Vai kurniiko kova nälkä? Mutkatonta ja maukasta kotiruokaa tarjoavat Laukaan monet lounasruokapaikat ja tuhtia ja nopeaa vatsan täytettä kaipaaville apu löytyy pizzerioista ja liikenneasemilta.

Ja kun haluat nautiskella ajan kanssa, suorista paidan kaulus ja pistäydy ravintolaan tai vie perhe tai kaveriporukka kunnon illallisella. Laukaassa osataan, myös laittaa makuhermoja kutkuttavaa ruokaa. Kaikkia aisteja hivelevää ruokaa saat Ravintola Peurankello à la carte -ravintolassa Peurungassa ja Maalaisbistro Sylvissä Varjolan tilalla.

Moni uudella paikkakunnalla vieraileva haluaa tietää paikkakunnan erityispiirteet ja näkemisen arvoiset kohteet.

Ja kun on juhlan tai kokouksen aika, anna toisten kattaa pöytä jossakin monista Laukaan juhlapaikoista tai vuokrahuvilalla tai tilaa pitopalvelut kotiisi.

Siispä käy pöytään!

Varjolan tila

Juhlatalo Humina

Juhlatalo Huminan tunnelmallisissa tiloissa juhlistat elämäsi tärkeitä päiviä ja järjestät toimivia kokouksia.

Kartanoravintola Karlvik

Kartanoravintola Karlvikissa aistit henkäyksen menneiltä ajoilta. Ravintola on avoinna kesäisin.

Kuusan koskikahvio

Kesäkahvio ja karaokea Kuusaan kosken äärellä, myös veneilijöiden suosima paikka.

Laukaan satamakahvila

Laukaan satama kahviloineen on viihtyisä vapaa-ajanviettopaikka, korkeatasoinen vierasvenesatama ja monien tapahtumien keskus.

Perttulan tila

Kestikievarin tunnelmaa, rustiikkia estetiikkaa ja kaunista maalaismiljöötä.

Peurungan ravintolamaailma

Hulluna tekemistä ja hyvää oloa Peurungassa! Peurungan ravintolamaailmasta löytyy suosikki jokaiselle ja artistikattaus on huikea.

Taidekeskus Järvilinna

Taidekeskus Järvilinnan huvilassa ja puutarhassa on taidenäyttelyitä, tunnelmallinen kahvila sekä taide- ja matkamuistomyymälä.

Tupaswillan perinnekylä

Tupaswilla on täynnä rehtiä olemista ja kokemista: unohtumaton paikka juhlia ja kokoustaa juurevasti.

Varjolan tila

Varjola on tunnelmallinen matkailutila koskimiljöössä puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä vauhdikkaine elämyksineen.

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!