Laukaan joulutori ja joulunavaus 2022

Joulutori, ohjelmaa ja joulupukki, kinkku- ja lahjakorttiarvonta!

Tervetuloa jouluiseen tapahtumaan ja ostoksille Laukaan keskustaan!

Ohjelma

Klo

15-19 Joulutori Laukaan torilla (entinen K-marketin piha-alue). Tule hankkimaan lahjat ja paikallisia tuotteita joulupöytään ja pukinkonttiin.

17.30- Glögi- ja piparitarjoilu, joulupukki ja muori saapuvat paikalle, poniajelua

18 – 18.30 Ohjelmaa lavalla

Tonttujumppa, tonttukoirat lavalla, Laukaan kunnan ja seurakunnan tervehdyspuheenvuorot, musiikkia, kinkku- ja kuntosalilahjakorttien arvonta paikalla olevien kesken.

Mukana joulupukki ja joulumuori karkkeineen. Tule ottamaan vastaan joulupukkia klo 17.30 alkaen Laukaan torille!

Kirjoita kirje joulupukille!
Kirjoita kirje ja palauta se MLL:n Laukaan pisteellä olevaan postilaatikkoon, josta MLL:n väki toimittaa kirjeet Korvatuntunturille.

Kinkku- ja kuntosalilahjakortin arvonta

Arvomme kaikkien tapahtumassa arvontalipukkeen jättäneiden ja arvonnassa paikalla olijoiden kesken kinkkulahjakortin ja kuntosalilahjakortin Laukaan kuntokulmaan. Osallistu arvontaan täyttämällä arvontalipuke. Lipukkeita saat 24.11. Laukaa-Konnevesi-lehden joulunavaustapahtuman mainoksesta sekä paikan päällä tapahtuman glögipisteeltä. Arvonta suoritetaan paikalla olevien arvontaan osallistuvien kesken.

Tarjoiluissa ja järjestelyissä mukana:

Laukaan talopalvelu, Laukaan kuntokulma, K-Supermarket Laukaa, S-market Laukaa, Lidl Laukaa, Tokmanni, Kädenjälki ja Tarvikesoppi Sara, Laukaa-Konnevesi-lehti, Laukaan kunta, Laukaan seurakunta, Laukaan yrittäjät sekä muita yrityksiä, yhteisöjä.


Myyjäksi joulutorille?

Varaa maksuton myyntipaikka joulutorille 28.11. mennessä Kädenjäljestä, p. 040 962 1035 tai paikan päällä liikkeen aukioloaikoina (ma-pe 10-17, la 10-14, osoite Laukaantie 26). Myyntipaikkoja tarjotaan yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille, ei poliittisille puolueille.