Leirejä ja perhejuhlia

Laukaan seurakunnan Papinniemen leirikeskus tarjoaa tiloja seurakunnan omien leirien ja tilaisuuksien lisäksi ulkopuolisille leirien järjestäjille ja perhejuhliin. Leirikeskus on käytössä ympäri vuoden. Catering-palvelut tulee juhlan järjestäjän huolehtia itse, seurakunta ei järjestä juhliin tilaustarjoiluja. Papinniemi on alueena savuton.

Vuonna 1989 valmistunut Papinniemi koostuu päärakennuksesta (ruokailu-, sali- ja ryhmätyötiloista) sekä majoitus- ja saunarakennuksista. Pihapiirissä on Kasvun kappeli 50 henkilölle. Päärakennuksen sali on kasuaalitoimituksiin vihitty paikka.

Ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan 32 hlöä ja salin väliseinä avattuna pöytäpaikkoja saadaan yhteensä 64. Ryhmätyötilaan tilaan sopii 16 henkilöä. Tilasta löytyy myös takka.

Majoitusrakennuksessa on vuodepaikkoja 46 hengelle. Jokaisessa huoneessa on oma wc. Suihkutilat sijaitsevat käytävällä.

Saunan katetulla ulkoterassilla on mahdollisuus illanviettoon ja makkaran tai lettujen paistoon. Noin 400 metrin päässä leirikeskuksesta, niemen kärjessä, on myös nuotiopaikka. Käytettävissä on kaksi erillistä saunaa suihku- ja pukeutumistiloineen. Takkatupa, jossa pöytäpaikkoja on 16 henkilölle, sijaitsee rakennuksen keskellä.

Tiedustelut ja varaukset Papinniemen leirikeskuksen vastaavalta emännältä.

 

Ajo-ohjeet

Papinniemen leirikeskus sijaitsee Äijälän kylässä Uuraisjärven rannalla. Papinniemeen on Laukaan kirkonkylästä matkaa 22 kilometriä.

Varustelu ja lisäpalvelut:

  • Leirit
  • Kokous- ja juhlapalvelut
  • Päärakennuksessa sali, ruokailu- ja ryhmätyötilat
  • Ruokailupaikkoja 64
  • Ryhmätyötilat 16 henkilölle
  • Majoitustiloissa 46 vuodepaikkaa
  • Saunarakennus: kaksi saunaa + pukuhuoneet + katettu ulkoterassi
  • Kasvun kappeli 50 hengelle
  • Nuotiopaikka
Laukaan_seurakunta_logo

040 132 7443 (kirkkoherranvirasto)

Papinniementie 235,
41390 Äijälä

laukaan.seurakunta@evl.fi

Kantolantie 410

Kantolantie 410, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X