Herkkuja kaikille aisteille

Taidekeskus Järvilinna on sekä kulttuurin harrastajien ehdoton vierailukohde kuin pikaista taukoa kaipaavien ohikulkijoiden tunnelmallinen hengähdyspaikka. Huvilan yläkerrassa on pysyviä ja vaihtuvia taidenäyttelyitä ja alakerrassa tunnelmallinen kahvila. Kesäaikaan voit nauttia kahvilan kotoisista herkuista huvilan terassilla, josta avautuu rauhoittava näkymä Leppäveden Ilveslahdelle.

Kahvilan yhteydessä toimii taide- ja matkamuistomyymälä. Myös huvilaa ympäröivä puisto itsessään on elämys taideteoksineen ja joka kesä puistosta löytää jotain uutta ihailtavaa.

Taidekeskus Järvilinnan alueella työskentelee vakituisesti useita eri alojen taiteilijoita. Heidän töitään on esillä taidekeskuksessa ja sen pihapiirissä. Taitelijoiden työskentelyä on mahdollista päästä seuraamaan tilauksesta tai kun taiteilija työskentelee, lisätietoja Taidekekus Järvilinnan verkkosivuilta. Järvilinnan taitelijat järjestävät myös yleisölle kursseja ja näytöksiä tilauksesta. Alueella työskentelevien taiteilijoiden toiminnan kokoaa yhteen Järvilinnan Taiteilijat ry.

Pysähdy hetkeksi Järvilinnaan tai inspiroidu taiteesta ja ympäröivän luonnon kauneudesta ajan kanssa!

Kokous- ja juhlapalvelut

Huvilasta löytyy myös vaikuttavia tiloja kokouksiin ja perhejuhliin. Käräjäsalin jykevän pöydän ympärillä on tilaa 20 henkilölle ja Vihreässä kamarissa 12 henkilölle. Tai varaa rannan Pikkuhuvila seurueesi käyttöön. Eväät voi ostaa kahviosta. Tule katsomaan paikan päälle ja kertomaan toiveesi tilaisuutesi yksityiskohdista.

Majoitusta taiteilijaresidenssissä 

Kauko Sorjosen säätiö ja Järvilinnan Taiteilijat ry tarjoavat vieraileville taiteilijoille mahdollisuuden työskennellä Taidekeskus Järvilinnassa eripituisilla jaksoilla. Taidekeskus Järvilinnassa vakituisesti työskentelevien taiteilijoiden pajoissa syntyy mm. lasitaidetta, keramiikkaa, taidevalua, grafiikkaa, sepän töitä, sekä kuva- ja kuvanveistotaidetta. Residenssi sopii niin omaa projektia toteuttavalle taiteilijalle kuin yhteistyötä eri taiteenalojen ammattilaisten kanssa hakevalle.

Aukioloajat

Taidekeskus Järvilinna on avoinna yleisölle talvikaudella ke-su klo 12–17 ja kesäisin ti-su klo 12–18, muina aikoina tilauksesta.

Tarkista juhlapyhien poikkeavat aukiolojat Järvilinnan verkkosivuilta.

050 566 6975

Järvilinnantie 213,
41330 Laukaa

jarvilinna.arja@gmail.com

Järvilinnantie 213

Järvilinnantie 213, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X