Leppoisa kokous- ja juhlapaikka

Villa Luotola tarjoaa unohtumattomat puitteet yritysten kokous- ja koulutustilaisuuksiin, tunnelmallisiin häihin sekä merkkipäivä- ja muihin perhejuhliin. Villa Luotola sijaitsee puhdasvetisen Uurajärven rannalla, keskellä kauneinta luontoa, Laukaan Äijälässä. Tilat soveltuvat yli sadan hengen tapahtumiin. Tiloissa on yhdeksän majoitushuonetta. Varaa huone Booking.com’ista, Airbnb:stä tai soita. Kysy erikoistarjous suuremmalle ryhmälle. Tiloihin on mahdollista lisäpetien avulla majoittua jopa 30 henkilöä. Kaikissa majoitustiloissa on yksilöllinen sisustus ja vintage-kalusteet sekä tv, jaettava kylpyhuone ja sauna. Jokaisesta majoitustilasta on näköala puutarhaan tai järvelle. Asukkaiden käytössä on yhteinen tv-lounge ja keittiö.

Puinen kylpytynnyri ja rantasauna ovat käytettävissä tilauksesta.

Maastohiihtoladut ja patikointireitit alkavat majoituspaikasta ja jatkuvat kauniissa ympäristössä. Laukaan keskustaan on 20 minuutin ajomatka.

Villa Luotola tarjoaa unohtumattomat puitteet myös yrityksesi kokous- ja koulutustilaisuuksille.

 

Etäisyyksiä

Laukaan keskusta 20 min.
Jyväskylän lentokenttä 30 min.
Jyväskylä 45 min.

Varustelu ja lisäpalvelut:

  • Ilmainen wifi
  • Karaokelaitteet
  • Kylpytynnyri
  • Rantasauna
  • Soutuveneet
  • Maastohiihtoladut ja patikointireitit
  • Puutarha ja grillausmahdollisuus

040 773 1444

Luotolantie 70
41390 Äijälä

sanna.tirkkonen@villaluotola.fi

Luotolantie 70

Luotolantie 70, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X