Maalta kaupunkiin, mutta kauas ei päästy – Laukaan kesäblogisti esittäytyy!

Jäätelö Laukaan satamassa, uimareissut mattolaiturilla ja unohtumattomat leirit Multamäessä. Tietysti ihana tiivis yhteisö, jossa kaikki tuntevat toisensa aina jonkun kautta! Kotipaikkani Laukaa ja sen ympäristö on vertaansa vailla.

Moikka! Mun nimi on Tiia Kuukkanen ja olen Visit Laukaan uusi kesäblogisti ja syntyperäinen laukaalainen, joka on muuttanut opiskelun perässä ihan lähelle Jyväskylään. Toki vanhempien ja kavereiden luona tulee vierailtua enemmän Laukaassa kuin omassa opiskelija-asunnossa Jyväskylässä. Kauas en ole pääsyt juuriltani ja hyvä niin! Olen koko ikäni asunut ja varttunut Laukaassa, joten sen paikat ja ympäristö on tullut tutuksi,mutta tiedän että Laukaa tarjoaa paljon enemmän kuin sataman kioskin ja mattolaiturin uimapaikan. Tänä kesänä minä lähden tutkimaan noita paikkoja ja jakamaan niitä teidän kanssanne, mitä kaikkea pääsemmekään kokemaan yhdessä!

Olen vastavalmistunut media palveluiden toteuttaja, joten uskon että pystyn jakamaan omia kokemuksiani uudella tavalla teille nautittavaksi ja koettavaksi! Partiossa olen myös ollut koko nuoruuteni, tämä tarkoittaa että pääsemme tutustumaan Laukaan hienoihin retkeily kohteisiin. Kirjoituksissani, valokuvissani ja videoissani haluan antaa teille palan omasta kotikunnastani, sen monipuolisuudesta ja aurinkoisuudesta. Palan naurua, kaunista luontoa ja ystävällisiä ihmisiä ja uniikkeja yrittäjiä.

Jakakaamme yhdessä tämä kesä ja sen tuomat kokemukset, nähdään seuraavassa kirjoituksessa!