Uusia tuttavuuksia ja lapsuuden muistoja

Kesä on alkanut! Kalenteri ammottaa tyhjyyttään ja päivät vierivät. Tuntuuko että ei keksi enää mielekästä tekemistä perheen kesken? Minulta löytyisi ratkaisu tähän mikä miellyttää kaikkia perheenjäseniä, nimittäin Tarhalehdon tila ja Nokkakiven Huvipuisto! Minä itse rakastan eläimiä ja niitähän löytyy Tarhalehdolta yllin kyllin uskon,että jokainen onnistuu löytämään itselleen suosikkinsa tilan pihapiiristä. Eläimille saa syöttää pihasta ruohoa tai ostaa kioskista pienen pussin pelettejä ja tarjota niitä eläimille.Kun söpöys mittari tulee täyteen voi nauttia kioskista evästä tai tuo omat evääsi mukaan! Niitä saa nauttia pihassa löytyvistä penkeiltä ja pöydiltä.

https://www.tarhalehto.fi/

Jos kaipaa enemmän vilskettä ja vauhtia niin kannattaa suunnata minun lapsuuden lempipaikkohin Laukaassa, Nokkakiven Huvipuistoon! Jäätelöä, hattaraa,karkkia, pelikoneet joista harvoin voittaa ikinä mitään. Kaikki mitä onnistuneeseen huvipuisto päivään löytyy sieltä! Laitteita löytyy perheen pienimmille ja aikuiseen makuun, oma lempilaitteeni on Miami jonka korkeuksisa vietin suurimman osan lapsuuteni huvipuisto päivistä. Tein kyseisestä retkestä videon, käykää katsomassa ja ihastukaa elämistä ja huvipuiston nauruista!

https://www.nokkakivi.fi/

Täydellinen päivä lapsille ja aikuisille!

Puuttuiko tästä oma yrityksesi tai suosikkikohteesi?

Ota yhteyttä meihin info@visitlaukaa.fi. Esittelemme kesän aikana erilaisia vierailukohteita ja puuhia, joita voit tehdä Laukaassa.