Juhlatalo Humina

Juhlatalo Huminan tunnelmallisissa tiloissa juhlistat elämäsi tärkeitä päiviä ja järjestät toimivia kokouksia.

Tunnelmallisia juhlia ja toimivia kokouksia

Juhlatalo Humina Lievestuoreen keskustassa tarjoaa tunnelmalliset ja toimivat tilat häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja muihin juhliin sekä kokouksiin ja yritystilaisuuksiin vaivattomasti myös kokonaispalveluna.

Juhlatalon tilat soveltuvat niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin. Yläkerran juhlatilassa on istumapaikat 75 henkilölle, kellarin tunnelmassa voi istua iltaa tai kokousta jyhkeiden pöytien ääressä 20 hengen porukalla. Kesällä lisätilaa tuo tilaisuuden laajentaminen terassille tai viereiseen puistikkoon. Lämminhenkinen sisustus, paksut kiviseinät sekä juhlatalon viereinen vehreä puistikko ja vanha rautatieasema-rakennus luovat rakennukselle oman erityisen tunnelmansa.

Tilaisuuksiin on mahdollista tuoda myös omat juomat.

Juhlatalo Huminan historiaa

Juhlatalona nykyisin tunnettu kivitalo rakennettiin v. 1935. Kuulopuheiden mukaan talossa on majaillut sotaväkeä, joidenkin muistojen mukaan siellä oli sota-ajan komentokeskus, toisten puheiden mukaan Lotat hoitivat siellä rintamalla loukkaantuneita.

Joka tapauksessa rakennuksessa on toiminut kylän ainoa putka. Sellinovet rakennuksen kellarissa ovat yhä paikallaan ja seiniltä löytyy kaiverruksia todistamassa pidätettyjen siellä viettämästä ajasta. Sotien jälkeen rakennus toimi matkustajakotina ja sittemmin hotellina. Onpa talossa ollut pankki ja lihakauppakin. Paikkakuntalaiset muistavat parhaiten rakennuksessa pitkään toimineen Hotelli Huminan, sen viihdyttävät illanvietot ja hyvän ruoan.

Historialähde: Laukaa-Konnevesi lehti, maaliskuu 2011

Lisätietoja:
Juhlatalo Humina on avoinna tilauksesta. 

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Yläkerran juhlatila: 75 henkilöä
  • Kellarin kokoustila: 20 henkilöä
  • Äänentoisto
  • Videotykki
  • Karaokelaitteet