Kartanoravintola Karlvik

Kartanoravintola Karlvikissa aistit henkäyksen menneiltä ajoilta. Ravintola on avoinna kesäisin.

Kahvila, lounas ja juhlat kartanossa

Karlvikissa aistit henkäyksen menneiltä ajoilta ja kartanon juuret juontavatkin aina 1550-luvulle.

Kartanoravintola Karlvikissa toimii kesäkaudella kahvila ma-su säävarauksella. Karlvikissa pääset nauttimaan myös maukasta kotiruokalounasta maanantaista lauantaisin klo 11–15.00. Lounasajan loputtua on lisäksi tarjolla lämpimiä ruoka-annoksia kuten raikkaita salaatteja, hampurilaisia, kanansiipiä sekä Karlvikin oma klubileipä. Voit nauttia tarjolla olevista tuotteista viihtyisän kartanon sisätiloissa tai ulkona terassilla, ravintolassa on myös täydet anniskeluoikeudet. Tarkista aukioloajat Kartanoravintona Karlvikin kotisivuilta.

Karlvikissa voit viettää myös häät, syntymäpäivät sekä yritystapahtumat. Ravintola on auki tilauksesta ympäri vuoden.

Karlvikin historia yltää 1550-luvulle

Karlvikin kartano tila merkittiin 1550-luvulla maakirjoihin Siikala-nimisenä ja oli alussa talonpoikaisessa omistuksessa. Vuosien saatossa tilaa ovat isännöineet niin kirkkoherrat, kappalaiset, maanmittarit kuin nimismiehetkin. Karlvik-nimen tila sai vuonna 1829 silloisen omistajansa Karl Fredrik Böismanin etunimen mukaan.

Laukaan Peurunkagolfin omistama golfkenttä on rakennettu kokonaisuudessaan Siikalan maille. Vuonna 2000 myös tilan päärakennus Karlvik siirtyi Peurunkagolfin omistukseen.

Varustelu ja lisäpalvelut:

  • Kahvila
  • Kotiruokalounas päivittäin
  • Juhla- ja kokouspalvelut
  • Anniskeluoikeudet
  • Terassi