Perttulan tila

Kestikievarin tunnelmaa, rustiikkia estetiikkaa ja kaunista maalaismiljöötä.

Rennon rustiikkista tunnelmaa

Perttulan tila on värikkäällä historialla varustettu, rennon rustiikkinen vanha maatila Laukaan Leppävedellä. Tilan toiminnasta tänä päivänä vastaa tarmokas siskos-trio, Riitta, Raisa ja Riina.

Tilan tunnelmallinen kahvila ja puoti ovat avoinna yleisölle sesonkiaikoina kesällä ja jouluna. Yrityksille ja ryhmille Perttulan tila tarjoaa tunnelmallisia juhla- ja kokoustiloja maalaishenkisine ohjelmapaketteineen. Tila tunnetaan laadukkaista ja persoonallisista tapahtumatoteutuksista.

Toiminnan ytimessä on vahvasti Green Care-ajattelu. Perttulan tila sijaitsee 10 minuutin päässä Laukaan kirkonkylästä, 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Perttulan tilan kahvila ja puoti

Perttulan kahvila ja puoti ovat avoinna sesonkiaikoina kuten kesällä ja jouluna. Tule nauttimaan tilan keittiön herkuista maalaiskahvilassa, ja ilahduta itseä tai ystävää kahvilan yhteydessä toimivan puodin käsityö- ja lahjatuotteilla. Puodin puolelta löytyy myös pien- ja lähituottajien herkkuja kotiin vietäväksi tai lahjaksi.

Kahvila on avoinna sesonkiaikoina, lisätietoja aukioloajoista löydät tilan verkkosivuilta sekä Facebookista.

Täyden tunnelman juhlat ja kokoukset

Yrityksille ja ryhmille Perttulan tila tarjoaa tunnelmallisia juhla- ja kokoustiloja maalaishenkisine ohjelmapaketteineen. Perttulan tilalla koet tarjoaa aitoja elämyksiä ja löydät idylliset puitteet työhyvinvointipäiviin, yrityskokouksiin ja juhliin.

Voit myös huoletta luottaa juhlien ja kokousten järjestelyt Perttulan tilan sisarusten osaaviin käsiin suunnittelusta kutsuihin ja ruokatarjoiluihin, jos niin haluat. Ja säästää itseäsi loputtomalta organisoinnilta, stressiltä ja siivoamiselta!

Juhlien ja kokousten maukkaista elämyksistä vastaa Perttulan tilan Country Kitchen tai laadusta tunnettu catering-kumppani ravintola Figaro.

Kellarisauna ja kuumavesiallas

Perttulan perinteikäs Kellarisauna odottaa kylpijöitä! Puilla lämmitettävä suuri kiuas tarjoaa leppoisat löylyt ja saunan hämyisä tunnelma rentouttaa stressaantuneimmankin mielen. Saunasta on mukava pulahtaa ulos poreilevaan kuumavesialtaaseen kuuntelemaan luonnon hiljaisuutta ja katselemaan tummuvaa tähtitaivasta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Kahvila ja puoti (avoinna yleisölle sesonkiaikoina)
  • Juhlapalvelut
  • Kellarisauna 10 – 15 henkilölle ja kuumavesiallas
  • Kokouspalvelut- ja hyvinvointipäivät
  • Ohjelmapalvelut