Peurungan ravintolamaailma

Hulluna tekemistä ja hyvää oloa Peurungassa! Peurungan ravintolamaailmasta löytyy suosikki jokaiselle ja artistikattaus on huikea.

Luonnostaan hyvä olla

Spa & Resort Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla Laukaassa.

Kylpylähotelli Peurungan ravintolamaailmasta löydät maittavan vaihtoehdon niin pikkunälkään kuin kulinaarisesti unohtumattomiin hetkiin. Pata&Pannussa tarjoillaan maistuvaa kotiruokaa lounas- ja päivällisaikaan. Peurankello Tasting puolestaan avaa uusia makumaailmoja tilauksesta. Chaîne des Rôtisseurs -palkittu Peurankello à la carte – grill tarjoilee upeita makuja à la carte-, grilli- ja lastenlistalta, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita. Bar Apollo ja Bistro Nemo täydentävät kokonaisuutta pikaruoka- ja karaoketarjonnalla. Villipeurassa tanssitaan useana iltana viikossa ja Peurunka Areenalla nähdään Suomen eturivin artistien keikat!

Eikä nautinnollisen illan jälkeen tarvitse heti palata kotiin. Jää yöksi Peurunkaan ja nauttimaan kylpylän lämmöstä sekä muista Peurungan palveluista, lue lisää. Hulluna tekemistä ja hyvää oloa Peurungassa!

Varustelu ja lisäpalvelut:

A-oikeudet