ÄLYILO-teemailta: Ruokaan ja kalatalouteen liittyvät kestävät sekä älykkäät ratkaisut

Teemailloissa esitellään ja visioidaan älykkäitä sekä ympäristön kannalta kestäviä tekoja.

JyväsRiihen ÄLYILO-hankkeen teemailloissa esitellään älykkäitä ja ympäristön kannalta kestäviä tekoja. Käytännönläheisten esimerkkien tarkoituksena on inspiroida yhteisöjä ja yrityksiä ympäristön kannalta kestävään, ilmastoviisaaseen sekä älykkääseen toimintaan.

Tilaisuuksissa pohditaan ja visioidaan yhdessä, miten käsiteltyjä teemoja voisi hyödyntää omassa toiminnassa. Tilaisuuksissa kerrotaan myös Leader rahoituksen mahdollisuuksista hankkeiden toteuttamiseksi. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ti 13.4. Ruokaan ja kalatalouteen liittyvät kestävät sekä älykkäät ratkaisut -teemailta

  • Ruokaan liittyvät hankkeet, projektipäällikkö
    Leena Pölkki, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke
  • Kalatalouteen liittyvät hankkeet, kalatalousaktivaattori
    Janne Ruokolainen, Sisä-Suomen kalatalousryhmä
  • Kylien yhteiset aterioinnit, lähiruokapiirit ja
    hävikkiruoan hyödyntäminen
  • Ruokaan liittyviä ideoita ja kehittämistä
    kylissä sekä yhteisöissä

Ilmoittaudu viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: minna.karjalainen(at)jyvasriihi.fi
Kerro viestin otsikossa, mihin tilaisuuteen ilmoittaudut. Osallistumislinkki lähetetään sinulle lähempänä tilaisuutta sähköpostitse.

Tutustu muihin kevään aikana järjestettäviin ÄLYILO-teemailtoihin Keski-Suomen maaseutu.fi-verkkosivuilla

Tilaisuudet järjestää Leader JyväsRiihi osana ÄLYILO-hanketta.

Lisätiedot:

Minna Karjalainen, hankekoordinaattori, ÄLYILO-hanke.