Askarruttaako sote-​yrittäjyys workshop & info 22.11.2022

Haaveiletko sosiaali- tai terveysalan yrittäjyydestä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai mistä voisit saada apua yrittämisen alkuaskeleille?

Haaveiletko sosiaali- tai terveysalan yrittäjyydestä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai mistä voisit saada apua yrittämisen alkuaskeleille? Onko yritysideasi vielä ajatusasteella ja pohdit kuinka saisit ideasi kiteytettyä toimivaksi kokonaisuudeksi? Tule keskustelemaan yritysideastasi ja sote-alan yrittäjyyden mahdollisuuksista kanssamme!

Askarruttaako sote-yrittäjyys? -tapahtumat jatkuvat Keski-Suomen TE-palveluiden aulatilassa osoitteessa Vapaudenkatu 58 järjestettävällä live-tilaisuudella tiistaina 22.11. klo 13-15.30. Tilaisuudessa pääset verkostoitumaan ja kuulemaan alan onnistumisista kanssayrittäjiltä sekä ideoimaan yritysideaasi eteenpäin alan ammattilaisten vetämissä workshop-ryhmissä. Saat myös tietoa yritystoiminnan rahoitusmahdollisuuksista sekä aloittavalle yrittäjälle suunnatusta starttirahasta.

Tule inspiroitumaan ja työstämään yritysideaasi eteenpäin kanssamme Askarruttaako sote-yrittäjyys? -tilaisuuteen tiistaina 22.11. klo 13-15.30.

Tilaisuuden ohjelma

13:00 Tilaisuuden avaus
13:05 Yrittäjätarinoita sote-alalta
13:30 Workshop – Sotehy-työkirja: toimintaa edistävät ja estävät tekijät, JAMK KEMUSOTE-hanke
14:30 Starttiraha – aloittavan yrittäjän tuki, Keski-Suomen TE-palvelut
14:40 Rahoitusmahdollisuudet, Finnvera
15:00 Kysymyksiä ja keskustelua
15:30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen on suotavaa mutta ei pakollista. Alustava ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen löytyy täältä: ilmoittautumislinkki.  Lisätietoa tulevista tapahtumista ja Askarruttaako sote-yrittäjyys? -tapahtumasarjasta löydät Te-toimiston tapahtumakalenterista. 

Tervetuloa mukaan!

Keski-Suomen TE-toimisto, K-S Yritysidea, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän työllisyyspalvelut, KEMUSOTE-hanke