Canva -koulutus ja työpaja yrittäjille

Yrittäjä! Tule mukaan tutustumaan ja oppimaan käyttämään kuvankäsittely- ja muokkausohjelma Canvaa.

Canva on ilmainen kuvankäsittely- ja muokkausohjelma, joka toimii verkossa, mobiilisovelluksella ja tietokoneella. Canvalla voit tehdä mm. mainoskuvia, videoita, graafista suunnittelua ja materiaaleja yrityksen käyttöön. Canva on ohjelma, jota on mahdollista käyttää ilmaiseksi — tai vuosimaksulla saat vielä enemmän ominaisuuksia käyttöösi!

Canva-koulutus on työpajatyyppinen. Koulutuksen aikana käymme ensin yhdessä läpi Canvan ominaisuuksia, katsomme esimerkkejä ja näemme miten ohjelma toimii. Tämän jälkeen jokainen pääsee omalla läppärillään testaamaan omien materiaalien tekemistä. Saamme samalla myös vinkkejä omaan somefeediin ja kuviin.

Tarvitset mukaan oman läppärin. Voit varata iltaa varten myös muutamia yrityksesi kuvia sekä mahdollisuuksien mukaan yrityksen logon PNG-kuvana ilman taustaa (syvättynä). Lataa myös kännykkään valmiiksi Canva-sovellus ja kirjaudu siihen!

Illan jälkeen tiedät millainen ohjelma Canva on ja osaat lähteä miettimään sen mahdollisuuksia oman yritystoiminnan näkökulmasta.

Kouluttaja sarjayrittäjä ja someammattilainen Kreetta Ahonen

Työpajaa vetää sarjayrittäjä, pitkän linjan someammattilainen ja brändejä sekä kuvia rakastava Kreetta Ahonen (Vinkee, Meggua, Kässämessut).

Kreetta käyttää Canvaa päivittäin ja tekee sillä sisältöjä eri kanaviin. Kreetta on kouluttajana maanläheinen ja osaa kertoa asioista selkeästi ja innostavasti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Yritystankkaamolle (Laukaantie 12, Laukaa) TO 4.4. klo 17 – 19.30!

Ilmoittaudu koulutukseen Google-lomakkeella osoitteessa: https://forms.gle/xY6hwMWjWQC1aYDQ7

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Laukaan kunnan yrityspalvelut, Yritystankkaamo ja Laukaan Yrittäjät ry.