Järjestöjen ja yhteisöjen ilta

Yhdessä kohti hyvinvointialuetta -Laukaan järjestöjen ja yhteisöjen ilta - ilmoittaudu 10.10. mennessä

Tulossa Laukaan järjestöjen ja yhteisöjen ilta.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan järjestöjen, kunnan ja hyvinvointialueen yhteistyöstä! Ilta on avoin kaikille järjestöille, yhdistyksille ja seuroille, seurakunnille sekä muille kiinnostuneille.

Ohjelma 

  • Laukaan kunnan järjestöyhteistyön terveiset, hallintojohtaja Antti-Pekka Hokkanen, Laukaan kunta
  • Laukaan kunnan hyvinvointisuunnitelma, hyvinvointityöryhmän sihteeri Heli Lerkkanen, Laukaan kunta 
  • Laukaan terveysaseman terveiset, palveluohjaaja Sari Muli, Seututerveyskeskus
  • Hyvinvointialue ja järjestöyhteistyö, projektipäällikkö Arto Lampila, osallisuus ja järjestöyhteistyö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus –ohjelma 
  • Hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen hyvinvointialueella, hyvinvointikoordinaattori Nina Peränen, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Yhteistä työskentelyä ja keskustelua.

Tilaisuudessa on pientä tarjoilua. Ilmoittauduthan mukaan 10.10. mennessä tarjoilujen vuoksi sähköisellä lomakkeella https://forms.gle/moEub8X3VekZNm9k7 tai Anulle anu.hatinen (at) kyt.fi, p. 050 599 6293. 

Järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät Laukaan kunta, Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry, Keski-Suomen hyvinvointialue ja Seututerveyskeskus.

Lisätietoja

Tapahtuma järjestetään uusissa Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskuksen uusissa tiloissa osoitteessa Jokiniementie 13 (kirkonkylän koulu). Huom! Laukaan HyPe on muuttanut ja toimii nykyisin kirkonkylän koulun yhteydessä.

Järjestöjen ja yhteisöjen illan mainos