John Smith Rock Festival

Suomen Rockein festivaali järjestetään heinäkuussa!

Peurungan upeassa puistomiljöössä järjestetään heinäkuun lopulla jo kuudetta kertaa John Smith Rock Festival. Tämä rockfestivaali järjestetään kaikille, jotka arvostavat helppoutta, rockmusiikkia, rentoa fiilistä, ruokaa, juomaa ja kohtuullisia hintoja. Festivaalialueen vieressä palvelee Peurungan kylpylähotelli sekä leirintä- ja caravan-alue. Festaribussit liikennöivät Jyväskylästä ja Äänekoskelta. 

Tulevan kesän pääesiintyjät ovat brittiläinen metalliyhtye Cradle of Filth, tanskalainen rockyhtye D-A-D ja suomalainen metallibändi Amorphis. Kaikkiaan esiintyjiä on kolmen päivän aikana noin 30. Tapahtuman oheisohjelmaan panostetaan myös joka vuosi, joten kannattaa kurkata mitä mukavaa tulevalle kesälle julkaistaan kevään aikana. 

Katso kaikki esiintyjät ja tarkemmat lisätiedot tapahtumasta www.johnsmith.fi. Tapahtumaa voi seurata myös somessa: FB www.facebook.com/johnsmithrockfestival , IG @johnsmithrockfestival. Tarkempia tietoja festivaalin sisällöstä julkaistaan pitkin kevättä, eli otahan tapahtuman seurantaan! Tapahtuma on K18.