Juokse lempesi edestä

Kanavateatteri, Ray Cooneyn farssit ja Antti Viitamäen ohjaus. Tämä jo klassikoksi muodostunut kolmiyhteys on taas Kanavateatterissa.

Tänä talvena farssin ystäviä hellitään. Kanavateatteri esittää alkavan juhlavuoden kunniaksi aivan uusina versioina Ray Cooneyn klassikkohupailut Juokse lempesi edestä (Run for Your Wife) ja Vauhdilla verkkoon (Caught in the Net). Lukuisia farsseja Kuusaaseen ohjannut Antti Viitamäki tarttuu jälleen ohjaksiin. Hän on tehnyt teksteistä täysin uudet suomennokset, joissa tarinat on lisäksi sijoitettu Suomen oloihin.


Syksyllä nähtävän ykkösosan juoni käynnistyy Karin sankariteosta. Hän yrittää pelastaa vanhan rouvan ryöstäjien kynsistä, ja saa rytäkässä tällin päähänsä. Sairaalareissu sotkee täysin hänen aikataulunsa, ja apuun pitää pyytää Hannu – yläkerran alivuokralainen ja Karin paras kaveri.


Maria- ja Paula-vaimojen ohella kuvioihin ilmestyy pari viranomaista sekä persoonallinen pukusuunnit-telija. Vaikeat tilanteet synnyttävät valheita ja väärinkäsityksiä, eikä lumivyöryä pysäytä enää mikään.


Kuinka lähellä Herttoniemi onkaan Malmia? Mitä kaikkea käsilaukut ja tammiparrut joutuvat nykyään kestämään? Kiinnostuuko kukaan kahdesta ja puolesta hehtaarista punajuurta? Kuinka pian emulsio-maali voi tulla läpi ja mistä? Tiedämme, että maltat hädin tuskin odottaa vastausta – joten varaa katsomopaikkasi ajoissa!