JyväsRiihen tulevaisuusillat

Teemana elinkeinot ja yrittäjyys, matkailu, osaaminen. Osallistu ja vaikuta!

Mitä asuinpaikkakunnallasi pitäisi kehittää ja miltä tulevaisuus näyttää? Mihin Leader-rahaa tulisi käyttää? JyväsRiihi järjestää marraskuussa kolme virtuaalista tulevaisuusiltaa, joissa tarkastellaan alueen nykytilaa ja kehittämistarpeita. Juuri sinun osallistumisesi on tärkeää, tervetuloa mukaan!

JyväsRiihi myöntää Leader-rahoitusta yhteisöjen ja yritysten kehittämiseen. JyväsRiihen toiminta-alueeseen kuuluvat Jyväskylä, Laukaa, Muurame ja Uurainen.  

Valmistelemme tällä hetkellä paikallista strategiaa vuosille 2023 – 2027 yhdessä alueen asukkaiden, yritysten, yhdistysten, kuntien ja muiden paikallisesta kehittämisestä innostuneiden tahojen kanssa. Tavoitteenamme on, että JyväsRiihen rahoitusta voidaan suunnata asioihin, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi alueen asuinviihtyvyyden ja elinkeinotoiminnan kannalta.  

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa omat ideasi ja vaikuttaa! Järjestämme syksyn aikana kolme virtuaalista tulevaisuusiltaa, joissa tarkastellaan alueen nykytilan ja kehittämistarpeiden näkökulmasta keskeisiä teemoja. Juuri sinun osallistumisesi on tärkeää, jotta saamme keskusteluun eri näkökulmia ja ideoita!

Tulevaisuusillat järjestetään Zoom-etäyhteydellä.

 

Kylätoiminta ja maaseutuasuminen, vapaa-ajan mahdollisuudet, yhteisöllisyys ja yhteistyö 

Keskiviikko 17.11.2021 klo 16.30–18.00

Älykkäät ratkaisut, ilmasto ja ympäristö, kansainvälisyys, lapset ja nuoret 

Torstai 25.11.2021 klo 16.30–18.00

 

Elinkeinot ja yrittäjyys, matkailu, osaaminen 

Tiistai 30.11.2021 klo 16.30–18.00

 

Illat on tarkoitettu kaikille alueen kehittämisestä kiinnostuneille! Voit osallistua kiinnostuksesi mukaan yhteen tai useampaan tilaisuuteen.  

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään kahta päivää ennen tilaisuutta JyväsRiihen sivuilta.

Lähetämme ilmoittautuneille linkin, jonka kautta tilaisuuteen pääsee liittymään. Illat järjestetään yhteistyössä aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n kanssa.  

Tervetuloa mukaan kehittämään alueen tulevaisuutta!