JyväsRiihen yritystuki-info

Tule kuulemaan Leader-yritysrahoituksesta!

JyväsRiihi järjestää 9.11.2023 klo 16 -17 yritystuki-infon, joissa esitellään Leader-rahoitusta Jyväskylän maaseutualueen, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten yrittäjille sekä asiasta kiinnostuneille. Info järjestetään Teams-etäyhteydellä.

 

EU:n maaseuturahoitus tarjoaa monia mahdollisuuksia eri toimialojen yrityksille toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen. Yritykset voivat saada Leader-rahoitusta investointeihin, kuten kalustohankintoihin tai tuotantotilojen laajentamiseen tai rakentamiseen. Rahoitusta voi saada myös yritystoiminnan kehittämiseen. Yritystoimintaa suunnittelevat voivat hyödyntää rahoitusta osa-aikaisen tai päätoimisen yritystoiminnan käynnistämiseen. Tukia on tarjolla omistajanvaihdoksiin ja maatalouden kokeiluihin. Rahoitusta voi saada lisäksi yritysten väliseen yhteistyöhön.

Tule kuulemaan lisää yritysrahoituksesta!

Osallistuminen Teams-etäyhteydellä

Julkaisemme JyväsRiihen sivulla ja somessa avoimen Teams-linkin muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Jos haluat Teams-linkin sähköpostiisi, ilmoittaudu JyväsRiihen sivuilla

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.