Kuplettiduo Maitopojat & kirjailijatapaaminen

Riemukasta kuplettimusiikkia kitaralla ja mandoliinilla sekä katsaus suomalaisten sähkökitaroiden maailmaan

Kuplettiduo Maitopojat herättää vanhan kuplettiperinteen henkiin elävällä esityksellään! Noson ja Landolan kitaroilla sekä maniskalla varustettu duo – Mikko Nuorala ja Tommie Virtanen – on keikkaillut neljän vuoden ajan ja repertoaarista löytyy niin monille tuttuja hittejä ja ralleja kuin duon omiakin kynäilyjä.

Esityksen jälkeen saadaan katsaus suomalaiseen populaarimusiikkiin ja erityisesti sähkökitaroiden maailmaan. Tommi E. Virtanen kertoo ja vastailee kysymyksiin juuri julkaistusta, Pekka Laineen kanssa kirjoittamastaan kirjastaan Suomalaiset sähkökitaristit. Yleisöllä on mahdollisuus ostaa kirja signeerattuna.

Kuplettiesityksen kesto on noin tunti ja kirjaesittelyn noin 30–45 min.

Tervetuloa!

Keitä he ovat:

Mikko Nuorala on korkeakoulutettu kitaristi-laulaja, joka taitaa tyylit jazzista poppiin ja kansanmusiikkiin. Nuorala tunnetaan myös Musiikkikoulu Pop Upin innovatiivisena kitara- ja ukuleleopettajana. Maitopojissa Mikon näpeissä viihtyvät vuorotellen Noson jazzkitara ja Maitopojat-logostakin tuttu maidonvalkoinen mandoliini.

TommiE Virtanen on musiikkijournalisti, lauluntekijä ja pelimanni, jonka intohimona on suomalainen kuplettiperinne. Virtanen on tunnettu siviilissä erityisesti musiikkiaiheisista dokumenteistaan ja tietokirjoistaan. Virtasen instrumentteina vaihtelee suomalaisvalmisteiset ajan patinoimat Landola ja Noson Sointu A.