Aika: 27.1.2025 klo 11:00–14:00
Paikka: Kotileipomo ja pitopalvelu Lempileivos, Hohontie 453, 41400
Lievestuore
Tilaisuus on suunnattu tuottajille, matkailuyrityksille,
ohjelmapalveluille, pitopalveluille, ravintoloille sekä makumatkailusta
kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan, löytää
lähiruokaratkaisuja ja saada uusia ideoita sekä inspiraatiota. Ilm. visa.tormala@jamsa.fi / 050-5446638 24.1.
mennessä.
Ohjelma:
11:00 – 11:10
Tilaisuuden avaus: Ruoka osana matkailuelämystä
Lauri Jänis, Culture In Nature -hanke https://www.laukaanyrityspalvelut.fi/
11:10 – 11:30
Lähiraaka-aineet Kotileipomo ja pitopalvelu Lempileivoksen tuotteissa ja
palveluissa
Tutustuminen maistiaisten kautta, kevyesti paikallista
Yrittäjä Sirpa Bågman https://www.lempileivos.com/
11:30 – 12:00
Lähiruoka ja markkinat – Paikallista markkinoille -hankkeen tarjonta
yrityksille
Visa Törmälä, Jämsän kaupunki https://www.paikallistamarkkinoille.fi/
12:00 – 12:30
Lähituotteet ja maistuvat matkaelämykset – mihin kannattaa panostaa?
Suvi Mieskonen, ravintolapäällikkö, Peurunka. https://peurunka.fi/ravintolat/
12:30 – 13:30
Raaka-aineesta tuote, tuotteista tuoteperhe
Juha Lehtonen – keittiömestari 24 vuoden kokemuksella, ravintola-alan
asiantuntija ja tuotekehittäjä, joka keskittyy vastuullisuuteen,
elämyksellisyyteen ja kotimaisiin raaka-aineisiin. www.lehtonenjuha.fi
13:30 – 13:45
Rahoitustietoisku: Ideat kehittelyyn, rahoitusta kokeiluun ja kehittämiseen
Maatalouden kokeilutuet ja yritysryhmähankkeet, Laukaan yrityspalvelut. www.laukaanyrityspalvelut.fi
13:45 – 14:00
Yhteenveto ja keskustelu: Mitä jäi käteen? Mitä pitäisi tehdä? Kuinka
jatketaan?
Yhdessä
*******************************
Tilaisuuden
järjestää Paikallista Markkinoille -tiedonvälityshanke yhteistyössä Laukaan
yrityspalvelujen kanssa. Hankeen rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus ja se on
Euroopan unionin osarahoittama.
Ilmoittaudu
spostilla tai soita to 24.1. mennessä: Visa Törmälä 040 515 3455 visa.tormala@jamsa.fi