Leader Jyväsriihen hankeklubi

Hankeklubin teemoina hankesuunnittelu ja -yhteistyö hankkeissa

Leader Jyväsriihen hankeklubi kokoontuu maaliskuussa! Tällä kertaa klubissa viritetään hankesuunnitelmia uudelle tasolle ja ideoidaan hankeyhteistyötä.

Hankeklubi on tarkoitettu kaikille Jyväsriihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhdistyksille ja yhteisöille. Uusi käynnistyvä rahoituskausi tarjoaa yhteisöille monia mahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, älykkäisiin kyliin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyvään kehittämiseen. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat hanketoteuttajat!

Aika: tiistai 28.3.2023 klo 17–19. Avaamme ovet klo 16.30, jolloin voit tulla kahville ja verkostoitumaan.

Paikka: Laukaan Varjolan tila, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa

Hankeklubin ohjelma

  • kuullaan ajankohtaiskatsaus maaseuturahaston uudesta rahoituskaudesta 2023–2027 ja rahoitusmahdollisuuksista yhdistyksille ja yhteisöille
  • pohditaan, miten laaditaan yhä vaikuttavampia hankkeita
  • visioidaan, millaisia hankkeita omalle paikkakunnalle tarvitaan
  • ideoidaan yhteistyötä hanketoiminnassa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 23.3.: https://forms.gle/sotYtZBbi3sJ1A25A

JyväsRiihen hankeklubien tarkoituksena on, että hanketoimijat pääsevät verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia toistensa kanssa. Kokoontumisissa jaetaan myös neuvoja hankkeiden toteuttamisen eri vaiheisiin, kuten hankesuunnitteluun, hakemuksen laatimiseen, Hyrrä-asiointiin, maksatuksiin ja viestintään.

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Tapahtumatiedot löydät myös Jyväsriihen verkkosivuilta.