Leader JyväsRiihen hankeklubi

Hankeklubi on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhdistyksille sekä yhteisöille.

JyväsRiihen hankeklubi kokoontuu taas lokakuussa! Hankeklubi on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhdistyksille sekä yhteisöille. Uusi rahoituskausi tarjoaa yhteisöille monia kehittämismahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, älykkäisiin kyliin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyen. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat hanketoteuttajat!

Aika: Ke 25.10.2023 klo 16.30-19.00
Paikka: Teams-etäyhteys ja Alkio-opisto/ Tähtelä, Tiedeluokka, Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti

Tällä kertaa klubissa kuullaan hankehakemisen eri vaiheista. Lisäksi kuullaan esimerkkejä, kuinka Korpilahdella osallistettiin asukkaita paikkakunnan hankkeiden suunnitteluun erilaisilla kyselyillä ja työpajoissa. Pohdimme yhdessä, kuinka hankeideoita ja tarpeita voisi lähteä kartoittamaan myös omalla kylällä.

Ohjelma

  • Kahvit ja verkostoitumista
  • Leader-rahoituksen hakeminen ja hankehakemisen vaiheet: Hyrrä-asiointi, Suomi.fi -valtuudet, kustannusmallin valinta (Leena Karjalainen ja Jenni Tiainen, Leader JyväsRiihi)
  • Veto- ja pitovoimainen Korpilahti -selvitys ja hankeideoiden esittely (Nea Kukkonen, Humak:in kulttuurintuotannon opiskelija)
  • Ideoita hankkeen tarpeiden kartoitukseen ja viestintään
  • JyväsRiihen ajankohtaiset

 

Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 17.00. Tilaisuuden alkuosa Leader-rahoituksen hakemisesta ja hankehakemisen vaiheista järjestetään myös etäyhteydellä Teamsissa. Avaamme Tähtelän ovet klo 16.30, jolloin voit tulla kahville ja tutustumaan JyväsRiihen työntekijöihin sekä muihin hankkeista kiinnostuneisiin yhdistystoimijoihin.

Ilmoittaudu mukaan 22.10.2023 mennessä

Ilmoittaudu paikan päälle Teamsiin tai Tähtelään viimeistään 22.10.2023 JyväsRiihen sivuilla. 

JyväsRiihen hankeklubien tarkoituksena on, että hanketoimijat pääsevät verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia toistensa kanssa. Kokoontumisissa jaetaan myös neuvoja hankkeiden toteuttamisen eri vaiheisiin, kuten hankesuunnitteluun, hakemuksen laatimiseen, Hyrrä-asiointiin, maksatuksiin ja viestintään.

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.