Leader JyväsRiihen hankeklubi

Laukaalainen yhdistystoimija oletko kiinnostunut hankeklubitoiminnasta? Tervetuloa mukaan!

JyväsRiihi juhlistaa rahoituskauden päättymistä käynnistämällä hankeklubin!

Rahoituskausi 2014-2022 on päättynyt. Sen kunniaksi nostamme yhdessä glögimaljat ja aloitamme uudenlaisen hankeklubitoiminnan. Hankeklubi on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen rahoittamien hankkeiden toteuttajille ja hankkeita suunnitteleville yhteisten ja ajankohtaisten asioiden äärellä. Tervetuloa uudet ja vanhat hanketoteuttajat!

  • Aika: keskiviikko 23.11.2022 klo 17 – 18:30
  • Paikka: Ladun maja, Ronsuntaipaleentie 279, 40500 Jyväskylä

Hankeklubin ensimmäisellä tapaamiskerralla

  • kuullaan onnistumisista JyväsRiihen rahoittamissa hankkeissa
  • opitaan viestinnän ja osallistamisen parhaista käytännöistä
  • tutustutaan ja verkostoidutaan, luodaan kumppanuuksia uusien hankkeiden ideoinnissa ja toteuttamisessa
  • kuullaan uuden ohjelmakauden käynnistymisestä ja valtakunnallisen maaseutuverkosto.fi-sivuston palveluista hanketoteuttajille

Tavoitteena on, että hankeklubi järjestetään jatkossa säännöllisesti. Kokoontumisissa voimme esimerkiksi tarjoilla käytännön neuvoja hankesuunnitteluun, hakemuksen laatimiseen, Hyrrä-asiointiin, maksatuksiin, viestintään ja muihin tärkeisiin toteutuksen vaiheisiin. Toivomme ehdotuksia tarpeellisista ja kiinnostavista aiheista!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 21.11. sähköpostitse toimisto@jyvasriihi.fi. Tilaisuudessa on iltapalatarjoilu. Tervetuloa mukaan!


Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.