Liikkuen läpi Laukaan 2024

Laukaan ja Lievestuoreen kansalaisopistojen yhteinen Minä kuulun Laukaaseen -hanke toteuttaa Liikkuen läpi Laukaan -tempauksen lauantaina 25.5.2024 klo 10-14.

Reitti kulkee Laukaan kansalaisopistolta Lievestuoreen kansalaisopistolle. Tule mukaan liikkumaan mieleiselläsi tavalla, esimerkiksi kävellen, juosten, pyöräillen tai tanssien. Lähtöpaikkana on Laukaan kansalaisopiston opistotalo Sararannan piha (Sarakuja 6).

Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen reitti kulkee Kantolantietä Laukkavirrantielle ylittäen Liisanniemen sillan. Laukkavirrantietä matkataan Mustan Korpin Saluunan pihaan, jossa on ohjattu liikuntatuokio. Täältä jatketaan matkaa Tarvaalantietä pitkin Saviontielle, jossa pysähdytään liikkumaan yhdessä Satavuon koulun pihassa. Sieltä matka jatkuu Saviontietä pitkin Mustanvuoren Saviontien puoleiselle parkkipaikalle, josta matka jatkuu Mustanvuoren latupohjaa pitkin Varikontielle ja sieltä Kelkkamäentien ja Liepeentien kautta Lievestuoreen kansalaisopistolle (Opistotie 8), jossa on viimeinen yhteinen liikuntatuokio.

Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa reittiä ja liikkua juuri sen pituisen matkan kuin haluaa. Koko reitin pituus on noin 35 km. Tule mukaan porukalla tai yksin.

Ilmoittaudu tempaukseen sähköpostilla minakuulunlaukaaseen@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 045-7832 0875. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, henkilömäärä ja missä kohtaa reittiä olisit mukana.