Meidän yhdistyksestäkö hankehakija- koulutus

Maksuton koulutus yhdistyksille hanketoimintaan liittyen

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaavat muutosta tai kehittämistä? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon?

Koulutuksessa tutustutaan hankesuunnittelun periaatteisiin ja suunnitelman keskeisiin elementteihin. Koulutuksesta saat hyvän startin oman yhdistyksesi hankesuunnitteluprosessiin. Koulutuksen sisältö: Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader rahoittajina, hankesuunnittelun periaatteet, hankehakijan valmiudet sekä toimiva hankehakemus ja viestinnän suunnittelu. Kouluttajina toimivat KYT-järjestöpalveluiden ja Leader-toiminnan asiantuntijat. Koulutus toteutetaan verkkoympäristössä. Linkki ja osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Maksuton koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä kansalaisopistot Kinnulassa, Laukaassa ja Äänekoskella, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut, Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -hanke, Leader JyväsRiihi ry sekä Leader Viisari ry.

Ilmoittaudu koulutukseen 30.9. mennessä Laukaan kansalaisopiston kautta www.opistopalvelut.fi/laukaa tai soittamalla p. 014 2675 761