Mitä hyötyjä vastuullisuudella saavutetaan? Startti yrityksen vastuullisuustyöhön

Aamukahvitapahtuma yrittäjille

Yrittäjien aamukahvitilaisuus tammikuussa Laukaassa!

Vastuullisuuskysymyksiä ei kannata vältellä, sillä ne koskettavat kaikenkokoisia yrityksiä ja kaikkia toimialoja. Nyt on hyvä hetki pysähtyä hetkeksi oivaltamaan, miten oma toimintaympäristö muuttuu ja mitä kaikkea vastuullisuus voisi tarkoittaa omassa toiminnassa.

Polku 2.0 hanke järjestää yrittäjille aamukahvitapahtuman yhteistyössä Laukaan elinkeinoyksikön kanssa 12.1. klo 8.30-10.00 Viertolassa. Pääset keskustelemaan vastuullisuudesta rennossa ilmapiirissä muiden yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa, ja saat ideoita yrityksen vastuullisuustyön alkuvaiheeseen. Tilaisuuteen voi osallistua matalalla kynnyksellä, sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietämystä aiheesta. Ohjelmassa on lyhyt alustus ja mielenkiintoisia keskusteluja. Alustuksessa käsittelemme sitä, millaisia muutoksia nyt on käynnissä ja tarkastelemme kiertotalouden tarjoamia ratkaisuja kaikille yrityksille.

Aamukahvien keskustelut jatkuvat Polkukartta-koulutuksissa
Polkukartta-koulutukset tarjoavat kestävyysosaamista, joka vastaa työelämän tarpeisiin. Aamukahveilla kuulet lisää tulevista koulutuksista, ja autamme miettimään mikä niistä olisi yrityksellesi hyödyllisin. Voit jatkaa vastuullisuuteen liittyviä oivalluksia osallistumalla koulutuksiin itse tai lähettämällä yrityksestäsi työntekijän kouluttautumaan. Aamukahveille osallistuminen ei kuitenkaan sido osallistumaan myös koulutuksiin.

Tervetuloa starttaamaan yrityksesi vastuullisuustyö!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 8.1.2023 mennessä: https://link.webropol.com/s/polkukartta-aamukahvit.

Lue lisää POLKU 2.0 -hankkeesta: www.jyu.fi/wisdom/polkukartta.

Järjestäjät

Polku 2.0 hanke järjestää yrittäjille Aamukahvitapahtuman yhteistyössä Laukaan elinkeinoyksikön kanssa. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto, rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus.