MM-rallit: Laukaa-Toivakka-yleisöareena

Kaksi päivää MM-rallin parhaita paloja Laukaassa

Laukaa-Toivakka Areenalla pääset nauttimaan Ruuhimäen erikoiskokeesta kahden päivän ajan rallipassilla tai erikoiskoelipulla. Yleisöareenalta löydät kaiken, mitä hyvästä tapahtumasta pitääkin kahvila- ja ravintolapalveluineen, vauhdikkaan juontajan ja ison näytön, jolta voi seurata Ruuhimäen erikoiskokeen päätöksen huikeat maalihypyt.

Torstai 1.8.

  • Klo 10:01 alkaen koko päivän Testi-EK Ruuhimäki
  • Torstai-iltana rallin maalisuoran viereisellä kentällä Rallifestit, järjestää Toivakan yrittäjät ja Tommi Leppänen Torikahvila Mansikasta Lievestuoreelta. Luvassa yllätysesiintyjä, rentoa festarimeininkiä, ruokaa ja tietenkin juomaa! Rallifestin sisäänpääsy 10 €.

Perjantai 2.8.

  • 12.05 EK 5 Ruuhimäki 1
  • 14:35 Vetomiehet
  • 19:05 EK 9 Ruuhimäki 2
Vieraile myös Laukaan erikoiskokeella Kuhaniemellä pe 2.8.!

Laukaa-Toivakka Areenalla ruokaa ja juomaa tarjoavat paikalliset yrittäjät. Mukana ovat muun muassa Laukaan Autogrilli, Mustankorpin saluuna, Torikahvila Mansikka ja Tupaswillan vohvelikahvio. sekä perinteistä rallimakkaraa! Lisäksi areenalla pääset nauttimaan mm. saniteettipalveluista ja isosta näytöstä, josta näet rallin livelähetykset tulospalveluineen.

Laukaa-Toivakka Areenalle bussilla tai autolla

Laukaa Toivakka Areenalle voit tulla bussilla, omalla autolla, moottoripyörällä tai vaikka polkupyörällä. Areenabussit kuljettavat asiakkaita Jyväskylän Matkakeskukselta Areenalle. Bussit jättävät asiakkaat Laukaanhovin pihaan, josta kävelymatkaa tapahtuma-alueelle on 500 m. Bussit noutavat asiakkaat samalta pysäkiltä. Bussikyydin hinta on ennakkoon ostettuna 25 €/meno-paluu. Huomioithan, että bussikuljetusta käytettäessä on bussiin noustessa oltava hankittuna rallipassi tai kyseisen erikoiskokeen ek-lippu.

Ajoittain teillä voi olla ruuhkia, kun muukin rallikansa siirtyy erikoiskokeille samaan aikaan.

Tervetuloa Ruuhimäen erikoiskokeelle!

Lisätiedot

Lue lisää Ralliareenoista, katso bussien aikataulut ja varaa kuljetukset: https://sectorallyfinland.fi/ralliareenat/#laukaa-toivakka