Muuramen Taideseura: Aarteeni

Muuramen Taideseuran näyttely Taidekeskus Järvilinnassa.

Muuramen Taideseura on vireä taiteen ja kädentaitojen harrastajaseura.

Taideseura on tärkeä yhteisö ihmisille. Se tarjoaa sosiaalisen ryhmän, jossa voi jakaa ideoita ja elämän tärkeitä asioita, iloja ja suruja. Seuran puitteissa saa kannustusta ja rohkaisua toisilta luovaan toimintaan ja se lisää tunnetusti voimavaroja elämään.

”Nimiehdotus Aarteeni sai äänestyksessämme enemmistön kannatuksen. Se kertonee siitä, että taiteen tekeminen, onnistumiskokemukset, sen ilmentäminen mitä haluamme tekemisellämme tuoda esiin – on jokaiselle onnistuessaan aarre. Simpukkakin saa pienestä hiekanjyväsestä hiottua helmen.  Näitä helmiä nyt haluamme tuoda muidenkin nähtäville. Saimme kuraattori Hannele Torniaiselta ohjeeksi tuoda näyttelyyn töitä, jotka ovat meille itsellemme tärkeitä.

Tässä näyttelyssä on esillä Muuramen Taideseuran jäsenten viime vuosien töitä.  Meitä on kirjava joukko eri-ikäisiä ja erilaisia tyylejä ja tekniikoita edustavia harrastajia, joita kaikkia yhdistää palo tehdä meille tärkeitä kuvia. 

Periaatteemme, ”antaa kaikkien kukkien kukkia”, näkyy varmasti myös näyttelyssämme. Työt ovat syntyneet kursseillamme, työpajoissamme, kotona, kesäleireillä. Osa tekijöistä on ollut mukana lähes 40-vuotisen seuran toiminnan alusta asti, osa on vasta tänä vuonna liittynyt seuraamme.”

Näyttely on esillä Taidekeskus Järvilinnan Tammi- ja Vaahterasalissa  5.1. – 6.2.2022 ke-su klo 12-17. Tervetuloa!