Yritystyöpaja vastuullisuusraportoinnista, etä tai Karstula/Keuruu

Aloita yrityksesi vastuullisuusraportointi - ilmoittautumiset 16.6.

Vastuullisuusraportointi – mitä se on ja miksi oman yrityksen vastuullisuuteen tulisi kiinnittää huomiota juuri nyt?  Yrittäjä tule saamaan vastaus ja käynnistämään oman yrityksesi vastuullisuustyö maanantaina 20.6. paikan päällä Karstulassa tai Keuruulla etäyhteyden päässä yhdessä seuraten ja keskustellen. Voit osallistua myös etänä. Tiistaina 28.6. jatketaan aiheen syventämistä ja mennään konkreettisiin vinkkeihin.   
 
Iltojen aikana sinulle kirkastuu mitä vastuullisuusraportointi konkreettisesti on, mitä etuja siitä voi olla erityisesti pk-yritykselle ja miksi vastuullisuusraporttia ei voi kopioida naapurilta. Lopuksi sinut ohjataan vastuullisuusraportoinnin alkuun! 
 
Tavataan Karstulassa 20.06.2022 MultiHUBin etätyötiloissa (Humpintie 47, 43500 Karstula) kello 17.00 – 19.00 (kahvit 16.30 alkaen), etäyhteyden kautta Keuruulla Keulinkin tiloissa (eCenter, Keskusaukio 3, 42700 Keuruu) tai täysin etänä verkon kautta. 

Sitovat ilmoittautumiset webropolin kautta 16.6 mennessä: https://link.webropol.com/ep/ToleranssiVastuu 

Tilaisuuden toteuttaa Toleranssi – muutoskykyä vahvistamassa –hanke (2021–2023). Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.