Vauhdilla verkkoon

Kanavateatteri, Ray Cooneyn farssit ja Antti Viitamäen ohjaus. Tämä jo klassikoksi muodostunut kolmiyhteys on taas Kanavateatterissa.

Tänä talvena farssin ystäviä hellitään. Kanavateatteri esittää alkavan juhlavuoden kunniaksi aivan uusina versioina Ray Cooneyn klassikkohupailut Juokse lempesi edestä (Run for Your Wife) ja Vauhdilla verkkoon (Caught in the Net). Lukuisia farsseja Kuusaaseen ohjannut Antti Viitamäki tarttuu jälleen ohjaksiin. Hän on tehnyt teksteistä täysin uudet suomennokset, joissa tarinat on lisäksi sijoitettu Suomen oloihin.


Karin ja Marian yläkerrassa majaileva Hannu on aikeissa viettää mukavan pikku loman Naantalissa isänsä kanssa, mutta kaikki suunnitelmat leviävät käsiin kun Karin eteen tökätään hälyttävä printti. Eikä aikaakaan, kun kaaos karkaa käsistä. Ikä jo hieman painaa Karin ja Hannun askelta, mutta epätoivo ajaa heidät yliinhimillisiin ponnistuksiin. Katastrofi toisensa perään vältetään täpärästi, mutta riittääkö sekään?


Onnistuuko Karin yritys tilata ruokaa kiinaksi? Onnistuuko Hannu kanavoimaan uskottavasti puhelinfirman henkilökunnan ongelmia? Löytääkö innokas motoristinuorukainen sokean pyöräilijäkaunottaren teetuvasta vai bistrosta? Löytääkö hajamielinen isukki tiensä lähiöstä uimarannan pukukoppiin?


Käsikirjoitus: Ray Cooney

Ohjaus: Antti Viitamäki