Tunnelmaa menneiltä ajoilta

Karlvikissa aistit henkäyksen menneiltä ajoilta ja kartanon juuret juontavatkin aina 1550-luvulle. Tila merkittiin tuolloin maakirjoihin Siikala-nimisenä ja oli alussa talonpoikaisessa omistuksessa. Vuosien saatossa tilaa ovat isännöineet niin kirkkoherrat, kappalaiset, maanmittarit kuin nimismiehetkin. Karlvik-nimen tila sai vuonna 1829 silloisen omistajansa Karl Fredrik Böismanin etunimen mukaan. Laukaan Peurunkagolfin omistama golfkenttä on rakennettu kokonaisuudessaan Siikalan maille. Vuonna 2000 myös tilan päärakennus Karlvik siirtyi Peurunkagolfin omistukseen.

Kesäaikaan kartanoravintola Karlvikissa tarjotaan kahvila- ja vitriinituotteiden lisäksi maukasta kotiruokalounasta päivittäin klo 11.30 – 15.00. Klubilla tarjoillaan päivittäin keittolounasta. Lounaan lisäksi tarjolla on nopeita, lämpimiä ruoka-annoksia kuten kana- ja makkarakori, hampurilaisia sekä Karlvikin oma klubileipä. Suosittu golfpäivän aloitus on kahvi ja karjalanpiirakka munavoilla keskisuomalaisittain.

Kartanoravintola Karlvik toimii kesäkauden ajan kentän avauduttua klubiravintolassa ja Karlvikin kartanossa. Toukokuussa ja loppukesästä toiminta keskittyy arkisin klubin puolella sijaitsevaan pop up- kahvilaan.

Ryhmille ravintola Karlvikista on saatavilla tilauksesta herkullista vatsan täytettä alkaen aamupalasta kolmen ruokalajin Karlvik-menuun.

Aukioloajat:
Kartanoravintola Karlvik on avoinna kesäisin.

020 751 6300

Valkolantie 68,
41350 Laukaa

Valkolantie 68

Valkolantie 68, 41350 Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X