Rennon rustiikkista tunnelmaa

Perttulan tila on värikkäällä historialla varustettu, rennon rustiikkinen vanha maatila Laukaan Leppävedellä. Tilan toiminnasta tänä päivänä vastaa tarmokas siskos-trio, Riitta, Raisa ja Riina.

Tilan tunnelmallinen kahvila ja puoti ovat avoinna yleisölle sesonkiaikoina kesällä ja jouluna. Yrityksille ja ryhmille Perttulan tila tarjoaa tunnelmallisia juhla- ja kokoustiloja maalaishenkisine ohjelmapaketteineen. Tila tunnetaan laadukkaista ja persoonallisista tapahtumatoteutuksista.

Toiminnan ytimessä on vahvasti Green Care-ajattelu. Perttulan tila sijaitsee 10 minuutin päässä Laukaan kirkonkylästä, 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

 

Perttulan tilan kahvila ja puoti

Perttulan kahvila ja puoti ovat avoinna sesonkiaikoina kuten kesällä ja jouluna. Tule nauttimaan tilan keittiön herkuista maalaiskahvilassa, ja ilahduta itseä tai ystävää kahvilan yhteydessä toimivan puodin käsityö- ja lahjatuotteilla. Puodin puolelta löytyy myös pien- ja lähituottajien herkkuja kotiin vietäväksi tai lahjaksi.

Lisätietoja aukioloajoista löydät tilan verkkosivuilta sekä Facebookista.

 

Maalaishenkiset juhlat ja kokoukset

Yritykset ja ryhmille Perttulan tila on elämyksellinen miljöö maalaishenkisine ohjelmapaketteineen. Löydä idylliset puitteet työhyvinvointipäiviin, yrityskokouksiin ja juhliin!

Voit myös huoletta luottaa juhlien ja kokousten järjestelyt Perttulan tilan sisarusten osaaviin käsiin suunnittelusta kutsuihin ja ruokatarjoiluihin, jos niin haluat. Ja säästät itseäsi loputtomalta organisoinnilta, stressiltä ja siivoamiselta.

Juhlien ja kokousten maukkaista elämyksistä vastaa Perttulan tilan Country Kitchen tai laadusta tunnettu catering-kumppani ravintola Figaro.

 

Kellarisauna ja kuumavesiallas

Perttulan perinteikäs kellarisauna odottaa kylpijöitä! Puilla lämmitettävän suuren kiukaan leppoisat löylyt ja saunan hämyisä tunnelma rentouttavat stressaantuneimmankin mielen. Saunasta on mukava pulahtaa ulos poreilevaan kuumavesialtaaseen kuuntelemaan luonnon hiljaisuutta ja katselemaan tummuvaa tähtitaivasta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Kahvila ja puoti (avoinna yleisölle sesonkiaikoina)
  • Juhlapalvelut
  • Kellarisauna 10 – 15 henkilölle ja kuumavesiallas
  • Kokouspalvelut- ja hyvinvointipäivät
  • Ohjelmapalvelut

040 621 5113

Vaajakoskentie 113
41310 Leppävesi

info@perttulantila.fi

Vaajakoskentie 113

Vaajakoskentie 113, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X