Teatteri tunteita täynnä

Reilun kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana Kanavateatteri on kivunnut maakunnallisesti merkittäväksi harrastajateatteriksi, jota tullaan katsomaan matkojenkin takaa.

Kanavateatterin juuret liittyvät kiinteästi Kuusan nuorisoseuran näytelmäharrastusperinteeseen, joka alkoi 1900-luvun alussa, kun nuorisoseura perustettiin. Perinteet vaativat tuekseen sopivan tilaisuuden, innokkaat ihmiset ja paljon työtä, jotta jotakin uutta syntyy vauhdittamaan ja monipuolistamaan jo olemassa olevaa toimintaa. Niin kävi myös Kuusassa. Aika oli 1990-luvun alussa juuri oikea oman ulkoilmakesäteatterin perustamiselle. Kanavateatteri on yli satavuotisen Kuusan nuorisoseuran pyörittämä teatteri.

Kanavateatterissa on sekä 140-paikkainen sisänäyttämö että 600-paikkainen kesäteatteri, joissa nähdään vuosittain 4–5 ensi-iltaa.

Kanavateatterin uusimmat kuulumiset löydät Kanavateatterin kotisivuilta tai Facebookista.

Ajo-ohjeet

Kanavateatteri pitää kotiaan Kuusan nuorisoseurantalossa Kuusan kylässä, 6 kilometriä Laukaan kirkonkylästä pohjoiseen. Jyväskylään on 30 minuutin ajomatka.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • 140-paikkainen sisänäyttämö ja 600-paikkainen kesäteatteri

0400 744 197

Koskelantie 43,
41370 Kuusa

info@kanavateatteri.fi

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X