Kädenjälki-puoti ja Design- ja tarvikesoppi Sará

Lankamyymälä, paikallista designia, koruja ja tekstiilejä sekä ihania lahjatavaroita Laukaan kirkonkylässä.

Tervetuloa ostoksille!

Laukaan kirkonkylän sydämessä vanhan linja-autoaseman tiloissa toimivat tunnelmallinen Kädenjälki-puoti ja viehättävä tarvikesoppi Sará.

Kädenjälki-puodissa on saatavilla yli 60 laukaalaisen kädentaitajan, taidekäsityöläisen ja käsityöyrittäjän tuotteita. Kädenjälki-puodista löydät persoonalliset lahjat ja muistamiset sekä Laukaa-terveiset viemisiksi.
Tuotevalikoima sisältää mm. kierrätyslasituotteita, koruja, vaatteita, keramiikkaa, kortteja ja muita lahjatavaroita. Lisäksi ompelutarvikkeita, ompelukonehuollon välitystä sekä lahjakortteja.

Design- ja tarvikesoppi Sará on neljän kädentaitajanaisen yhteinen myymälä Kädenjälki-puodin yhteydessä. Kädenjälki on jo yli parinkymmenen vuoden ajan esitellyt laukaalaisten tekijöiden laajaa tuotantoa ja nyt Sará-soppi on liittynyt osaksi tätä osaavaa yhteisöä.

Sará sopista löytyy laukaalaisten JoudukkaanTarkkatikin ja Design Sirkun tuotteita sekä konnevetisen Sisustus- ja käsityöliike Hilma ja Onnin vähittäismyyntipiste. Tuotevalikoimasta löytyy mm. laadukkaita vaatteita, sisustustuotteita, paikalliskulttuuriin liittyvää lahjatavaraa, käyttötekstiilejä ja koruja sekä laaja kattaus erilaisia neulelankoja.

Kädenjälki-myymälä ja Sará soppi ovat avoinna ympäri vuoden ma-pe 10–17 ja la 10–14.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Lahjatavaroita ja käyttötekstiilejä
  • Sisustustuotteita
  • Koruja
  • Ompelutarvikkeita ja ompelukonehuollon välitys
  • Lahjakortteja