Kanavateatteri

Kanavateatteri on maakunnallisesti merkittävä harrastajateatteri, jossa nähdään vuosittain 4–5 ensi-iltaa, 600-paikkaisessa kesäte

Tunteita täynnä

Reilun kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana Kanavateatteri on kivunnut maakunnallisesti merkittäväksi harrastajateatteriksi, jota tullaan katsomaan matkojenkin takaa.

Kanavateatterin juuret liittyvät kiinteästi Kuusan nuorisoseuran näytelmäharrastusperinteeseen, joka alkoi 1900-luvun alussa, kun nuorisoseura perustettiin. Perinteet vaativat tuekseen sopivan tilaisuuden, innokkaat ihmiset ja paljon työtä, jotta jotakin uutta syntyy vauhdittamaan ja monipuolistamaan jo olemassa olevaa toimintaa. Niin kävi myös Kuusassa. Aika oli 1990-luvun alussa juuri oikea oman ulkoilmakesäteatterin perustamiselle. Kanavateatteri on yli satavuotisen Kuusan nuorisoseuran pyörittämä teatteri.

Kanavateatterissa on sekä 140-paikkainen sisänäyttämö että 600-paikkainen kesäteatteri, joissa nähdään vuosittain 4–5 ensi-iltaa.

Kanavateatterin uusimmat kuulumiset löydät verkkosivuiltamme tai Facebookista. Käy samalla tutustumassa kattavaan historiikkiimme verkkosivuillamme!

Varustelu ja lisäpalvelut

  • 140-paikkainen sisänäyttämö ja 600-paikkainen kesäteatteri