Nokkakiven huvipuisto

Nokkakivi on vauhdikas ja vehreä huvipuisto, josta löytyy laitteita ja kivaa tekemistä niin isoille kuin perheen pikkuväellekin.

Kesäkivaa koko perheelle!

Amerikkalaishenkinen Nokkakiven huvipuisto on vehreä koko perheen hauskanpitopaikka keskellä Suomea. Puistossa on lähes 20 huvipuistolaitetta, joista monet soveltuvat myös perheen pienimmille. Huvipuiston vsuosituimpia laitteita ovat Cyclon-vuoristorata, hurjasti pyörivä Miami, ”Painekattilana” tunnettu Round up, lasten suosima kanoottijoki, Pyörityslaite Hully Gully, Vauhtivirveli eli Tilt-a-Whirl sekä tietenkin klassikkolaitteet törmäilyautorata ja maailmanpyörä.

Huvipuiston Mörkömetsässä törmäät jännittäviin olioihin ja lammasfarmilla voit paijata ja ruokkia puiston suloisia nelijalkaisia kesäasukkeja. Tuuheassa pensaslabyrintissä sukellat hetkeksi Narnian tunnelmaan. Voit myös ratsastaa keppihevosradalla ja pelihallissa wanhojen pelikoneiden äärellä hujahtaa vaikka koko päivä.

Puiston yhteydessä palvelee myös lasten merkkivaatteisiin erikoistunut Hienohelman myymälä sekä sisustus- ja lifestyle-myymälä, lounasravintola, hampurilaisravintola ja karkkikauppa, josta löydät perinteisiä makeisia sekä erikoismakeisia.

Nokkakiven iloinen henkilökunta ja sesonkiaikoina puistossa seikkailevat puistoprinsessat toivottavat kaikki tervetulleiksi viettämään iloista huvipuistopäivää!

Ruokailu huvipuistossa

Puiston omasta kahvilasta myydään nälän voittamiseen pikkupurtavaa kuten pizzaa ja hotdogeja sekä juomia. Viereisessä Laukaanhovissa palvele X Meal -hampurilaisravintola sekä kahvila ja kotiruokalounasravintola.

Nokkakiven huvipuistossa picnic omin eväin on myös täysin sallittua! Puistosta löytyykin useita picnik-pöytiä, vehreä nurmikko ja paviljonki, joista voit valita mieleisesi leppoisan tauko- ja ruokailupaikaksi.

Hauskoja tapahtumia

Nokkakiven kesä on täynnä hauskoja tapahtumia. Suositut Amerikan päivät järjestetään joka kesä 4. heinäkuuta. Katso puiston kesätapahtumat: www.nokkakivi.fi.

Huokeaa hupia

Nokkakiven huvipuistoon on vapaa pääsy. Laitelipuilla tai huvipuistorannekkeella huvittelet vaikka koko päivän.

Nostalginen pelihalli

Nokkakiven pelihalli Laukaanhovissa on Suomen suurin vanhojen peliautomaattien ja mekaanisten pelien pelihalli. Hallissa voit pelata yli 100 erilaista pelikonetta: flippereitä, yksikätisiä rosvoja, klassisia videopelejä, voima- ja nopeustestereitä sekä mekaanisia taitopelejä menneiltä vuosikymmeniltä. Pelihalliin on vapaa pääsy. Osa peleistä on maksuttomia.

Lyömätön luokkaretkikohde ja yritystilaisuuksien pitopaikka

Nokkakiven huvipuisto on suosittu luokkaretkikohde erityisesti Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueen kouluille. Puisto on turvallinen ympäristö ja monet sen laitteista soveltuvat erinomaisesti myös alakoululaisille. Huvipuisto on avoinna vain koululuokille koulunloppua edeltävän viikon ajan touko-kesäkuun vaihteessa.

Ja kun haluat poikkeuksellisen hulppeat ja hauskat puitteet yritystilaisuuksille tai yksityisjuhlille, ota yhteyttä Nokkakiveen.

Aukiolojat

Nokkakiven huvipuisto on avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun. Pelihalli, karkkikauppa, ravintola sekä liikekeskus palvelevat ympäri vuoden.

Tarkista aukioloajat Nokkakiven kotisivuilta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Kahvikioski ja taukopaviljonki
  • Laukaanhovin lounasravintola, X-Meal -hampurilaisravintola, kahvila ja viihdekeskus
  • Lasten merkkivaateliike Hienohelma
  • Sisustus- ja lifestylemyymälä
  • Wanhojen pelien pelihalli
  • Karkkikauppa
  • Luokkaretket
  • Yritys- ja yksityistilaisuudet