Puustellin työkylä

Juhla- ja kokoustilat maalaismiljöössä järven rannalla, työkylän puodista uniikit lahjatavarat ja käsityöt.

Elämäsi tilaisuudet maaseudun rauhassa

Juhla- ja kokoustilat sekä käsityöpuoti maalaismiljöössä järven rannalla Laukaassa

Puustellin työkylän kokous- ja juhlapalvelut

Puustellin työkylän rauhallinen sijainti ja luonnonläheinen ilmapiiri tarjoavat maaseudun rauhaa henkivän ympäristön kokouksiin, koulutuksiin ja yksityistilaisuuksiin. Puustellin Työkylässä järjestät myös tunnelmalliset juhlat ympäri vuoden. Järjestämme kanssasi rippijuhlan, kastetilaisuuden, muistotilaisuuden, ylioppilasjuhlat tai häät. Juhlamenun voit suunnitella juhlamenun yhteiskumppanimme parhaatpidot.fi kanssa.

Työkylän sydän on Eila-juhlasali 150 henkilölle. Kokouskäyttöön soveltuvat myös 20–40 henkilön luokkatilamme. Työkylän takkatupa soveltuu vaikkapa polttareihin, illanistujaisiin tai kokouksiin 10–­20 henkilölle. Rakennuksessa on Aitokiuas-sauna sekä sähkösauna ja takkatupa. Iso-Kuhajärven rannalla lämpenee tilauksesta myös savusauna 10–30 henkilölle.

Vietä ikimuistoinen päivä maalaismaisemassa!

Rantamökki

Puustellin Työkylän rantamökissä Iso-Kuhajärven rannalla majoittuu mukavasti kuusi henkilöä. Tarpeen mukaan tuvan puolella sijaitsevaan vuodesohvaan saadaan kaksi makuupaikkaa lisää.

Mökissä on tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä sauna ja pesutilat. Makuuhuoneissa löytyy makuutilat yhteensä kuudelle hengelle ja Tunnelmaa luovat takka sekä reilu kuisti jossa voi istua iltaa kauniista rantamaisemasta nauttien.

Mökissä on sähkölämmitteinen sauna. Välittömässä läheisyydessä on myös aito savusauna, joka on mahdollista vuokrata valmiiksi lämmitettynä eri maksusta.

Puodista uniikit lahjatavarat ja käyttöesineet

Puustellin työkylän puodista löydät ihania uniikkeja työkylässä suunniteltuja ja valmistettuja lahjatavaroita ja käyttöesineitä.

Työkylän käsityötuvalta valmistuu laaja valikoima erilaisia kudonnaisia ja käsinpainettuja lahjatavaroita sekä sekä koriste-esineitä lasista, puusta, metallilangasta, kankaasta ym. Puutuvalla puolestaan valmistetaan kodin taloustarvikkeita, pienkalusteita sekä lasten leikkivälineitä.

Käsityötuvalta valmistuu laaja valikoima erilaisia kudonnaisia ja käsinpainettuja tuotteita sekä koriste- ja lahjatuotteita lasista, puusta, metallilangasta, kankaasta ym. Puutuvalla puolestaan valmistetaan kodin taloustarvikkeita, pienkalusteita sekä lasten leikkivälineitä.

Lisäksi muilta valmistajilta valikoimiimme kuuluvat käsintehdyt harjat, saippuat ja erilaiset sesonkituotteet kuten kynttilät.

Varustelu ja lisäpalvelut

Kokoustilat:

  • Eila-sali 120 henkilölle
  • Luokkatilat 20–40 henkilölle
  • Takkatupa 10–20 henkilölle

Saunat:

  • Aitokiuassauna 15 henkilölle
  • Sähkösauna 3 henkilölle
  • Savusauna 10–30 henkilölle
  • Teltta- tai rekkasauna

Muut

  • Palju
  • Vene

Etäisyyksiä

Laukaan keskusta 4 km
Jyväskylän keskusta ja matkakeskus 21 km
Jyväskylän lentoasema 22 km

Kantolantie 410, 41340 Laukaa
050 354 2870 Tilavaraukset
041 5775 474 Pitopalvelu ja ilta- ja viikonlopputilaisuudet