Lasten puuhamaa MM-ralleissa su 7.8.

Huikea yleisötapahtuma Laukaa Areenalla: Ruuhimäen legendaariset hyppyrit ja ohjelmallinen katselualue, lapsiperheille puuhamaa!

Koko perheen rallitapahtuma Laukaa Areenalla!

MM-ralleissa viihtyy koko perhe! Koe Ruuhimäen erikoiskoe huikeine hyppyreineen Laukaa Areenan ohjelmallisella katselualueella. Tänä vuonna MM-rallin päätöspäivänä Laukaa Areenalla on myös lasten oma puuhamaa.

Laukaa Areenan palvelut

  • Ohjelmallinen katselualue: juontajat, kisaselostus, livetulokset
  • Lasten puuhamaa: pomppulinna, kepparirata, puuhatelttta, liikuntarasteja
  • Ravintola- ja kahvilapalvelut, lakumyyntiä
  • Saniteettipalvelut
  • Alueella useita henkilöautoparkkeja ja matkailuautoparkki, helppo saapua tapahtumaan! Paikalle pääset myös Pohjolan Matkojen bussikuljetuksella.

Ralliaikataulut sunnuntaina 7.8.

Klo

08.00 Laukaa Areena -katselualue avataan
09.00 Lasten puuhamaa aukaa Areenalla avautuu 
09.38 EK20 Ruuhimäki 1 (11,12 km)* 
11.01 EK21 Oittila 2 (11,00 km)
11.56 Kokoomatauko, Toivakka keskusta
13.18 EK22 Ruuhimäki 2, Wolf Power Stage (11,12 km)
15.00 Lasten puuhamaa Laukaa Areenalla sulkeutuu. Hyvää kotimatkaa!

*Ralliautot starttaavat erikoiskokeille Toivakan Ruuhimäestä ja ajavat erikoiskokeen viimeiset kilometrit Laukaa Areenalla, jossa on huikea maalihyppyri.

Kun saavut Laukaa Areena -katselualueelle hyvissä ajoin, varmistat paikkasi parhailta katselupaikoilta.

Hinta:

Laukaa Areenan yleisöalueelle pääset erikoiskoelipulla/rallipassilla. Alle 12-vuotiaat lapset MM-ralliin vanhempien seurassa maksutta! Lue lisää lipuista Secto Rallyn sivuilta. Lasten puuhamaan aktiviteetit ovat maksuttomia ja sen toteuttaa Laukaan kunta.

Pysäköinti

Laukaa Areenalle on helppo saapua. Alueella on useita henkilöautoparkkeja ja matkailuautoparkki. Kaikki viralliset pysäköintialueet löytyvät Keskisuomalaisen julkaisemasta MM-rallien kisaoppaasta ja Keskisuomalaisen Päivän lehti -sovelluksesta. Tapahtumapaikalle pääsee myös Pohjolan Matkojen bussikuljetuksella Jyväskylästä.

Laukaa Areenan yleisöalueelle pääsee erikoiskoelipulla tai rallipassilla, alle 12-vuotiaat lapset MM-ralliin vanhempien seurassa maksutta.

 

Mikä on Laukaa Areena?

Laukaa Areena on Suomen MM-rallin päätöspäivän ohjelmallinen katselualue Laukaan Lievestuoreella/Ruuhimäessä. Laukaa Areenalta näet Ruuhimäen legendaaristen erikoiskokeiden viimeiset kilometrit ja maaliintulon kohahduttavan huikeasta maalihyppyristä. Laukaa Areenalta on lyhyt kävelymatka Ruuhimäen erikoiskokeen varrelle rallikansan tuntemiin hyppyreihin. Tule paikalle heti aamulla 7.8., niin ehdit seurata Ruuhimäki 1 erikoiskokeen maastosta ja Ruuhimäki 2, MM-rallin päätöserikoiskokeen (power stage) maaliintulon Laukaa Areenan katselualueelta. Tekemistä ja näkemistä riittää koko päiväksi.

Tervetuloa Kalle Rovanperän kotiralliin!

Lisätietoja ja liput MM-ralleihin

Heli Peltola, Laukaan kunta, p. 040 620 3318, heli.peltola (at) laukaa.fi (Lasten puuhamaa)

Secto Rally Finland -MM-osakilpailun reitti ja liput