Valkolan nuorisoseurantalo

Järjestä juhlat, kokoukset, saunaillat tai muut vapaa-ajan tapahtumat luonnonkauniilla paikalla Valkolan Nuorisoseurantalossa.

Vietä juhlat tai pidä kokous, saunailta ja muu tapaaminen harrastusten tai vapaa-ajanvieton merkeissä luonnonkauniissa Valkolassa. Valkolan Nuorisoseurantalo sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, pienen kylätien varrella rauhallisessa Valkolan kylässä. Kahvion ikkunoista avautuvat silmiä hivelevän kauniit maisemat Peurunkajärvelle.

Talossa on 76 m² juhlasali ja 25 m² näyttämö. Juhlasaliin on mahdollista saada noin 100 istumapaikkaa. Lisätilaa antaa kahvio, jonne saa kolme pöytää ja istumapaikkoja 16 – 22. Talosta löytyy sekä ruoka- että kahviastiastot 100 hengelle. Astiastoja on mahdollisuus vuokrata myös kotijuhliin.

Keittiöstä löytyvät hella/uuni, astianpesukone, mikro, jääkaappi sekä jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeittimet sekä perkolaattori. Lisäksi kahvion puolelta löytyy arkkupakastin, erillinen kiertoilmauuni sekä tarjoiluun lämpöhaude ja kylmäallas. Eteisaulassa sijaitsee inva-WC ja talon alakerrasta löytyvät WC-tilat naisille ja miehille sekä sauna- ja suihkutilat. Talo on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Pihassa on tilaa noin 50 autolle ja kävelymatkan päästä löytyy lisäpaikkoja. Tutustu talon palveluihin tarkemmin Valkolan nuorisoseurantalon verkkosivuilla ja ota yhteyttä!

Nuorisoseurantalon historiaa

Nuorisoseurantalo on pystytetty Nuottiniemeen vuonna 1926. Taloa on laajennettu 90-luvun alussa rakentamalla mm. kahvio keittiön yhteyteen, uusi sisäänkäynti sekä sauna- ja pukuhuone- ja tekniset tilat alakertaan. Vuonna 2018 keittiö uudistettiin nykyaikaiseksi hankkimalla uudet kylmäkalusteet ja astianpesukone. Samalla avattiin suora yhteys keittiöstä kahvioon ja sisätiloissa tehtiin pintaremontti maalaamalla. Uusia kalusteita hankittiin myös sekä saliin että kahvioon ja näköalaa järvelle avattiin raivaamalla puustoa järven ja talon välistä.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Juhlasalissa 100 istumapaikkaa, kahviossa 16 – 22 istumapaikkaa
  • 25 m²:n näyttämö
  • Toimiva nykyaikaistettu keittiö kylmäkalusteineen
  • Astiasto 100 hengelle
  • Astioiden vuokraus
  • Sauna- ja suihkutilat