Varjola

Varjola on tunnelmallinen matkailutila koskimiljöössä puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä vauhdikkaine elämyksineen.

Talo täynnä vanhanajan vieraanvaraisuutta

Varjola on tunnelmallinen maaseudun koskimiljöössä sijaitseva matkailutila Laukaassa. Maittava sesongin mukainen suomalainen ruoka, maaseudun perinteet, lähiseudun raaka-aineet, aitous ja oman ryytimaan maut kuuluvat Varjolan Navettaravintolan ja Maalaisbistro Sylvin keittiöön. Varjolan tilan keittiö luottaa perinteisiin ja innostuu uudesta. Tarjoamme sekä yritys- että yksityisasiakkaille makuelämyksiä notkuvista pitopöydistä herkullisiin à la carte-annoksiin ja kotaruokailuihin.

Majoitu ja juhli maalla Varjolassa

Sukutilan historia siivittää jokaista suupalaa ja askelta tilalla. Astu tilan vanhan emännän mukaan nimettyyn Maalaisbistro Sylviin, Navettaravintolan jyhkeiden kiviseinien katveeseen; juhli Heinävintillä, tanssi Tallinvintillä tai löylyttele Pentti-isännän veistämässä Kelosaunassa.

Varjolassa majoitut tasokkaasti maaseudun rauhassa, oletpa lomalla tai kokousvieras. Perinteistä tunnelmaa kaipaava majoittuja valitsee Pihatuvan.

Tasokasta hotellihuonemajoitusta suosiva yöpyy Riihihuviloissa tai Villa Voimalassa Kuusankosken keskellä.

Elämyksiä & saunoja

Varjolan aktiviteetit ja muut elämykset tekevät kokouksesta tai lomasta vieläkin mieleenpainuvamman. Varjolassa on tarjolla yli 30 erilaista aktiviteettia, joten vaihtoehtoja on kesään ja talveen, tiimityön rakentamiseen ja vaikkapa polttareiden ohjelmaksi. Valittavaa on vauhdikkaista safareista, koskiseikkailuista ja värikuulasodasta aina rentouttavaan naurujoogaan, viinitastingiin tai retkeen Oitinmäen näköalapaikalle. Omatoimisia liikkujia ilahduttaa kuulla, että Varjolan tilan vierestä kulkee retkeilijöiden, hiihtäjien ja maastopyöräilijöiden suosima Metsoreitti. Ulkoilureittejä pitkin pääsee myös muutaman kilometrin päästä alkavalle Multamäen luontopolulle. Valitse seikkailusi ja tule viihtymään!

Varjolan saunoissa löylyttelet leppoisasti. Saunoja on moneen mielentilaan ja eri kokoisille ryhmille: Koskenniskan luksussavusauna, Lahdenperän savusauna, Kelosauna, telttasauna tai tallisauna.

Tervetuloa viihtymään Varjolassa!

Aukioloajat

Kesäkaudella Maalaisbistro Sylvi, kahvila ja puoti ovat avoinna päivittäin Varjolan Vanhassa päärakennuksessa. Muulloin Varjolan tila palvelee kokous- ja juhlavieraita tilauksesta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • A-oikeudet 
  • Elämyspalvelut 
  • Juhla- ja kokouspalvelut 
  • Majoitus 
  • Saunat