Villa Griini

Villa Griini tarjoaa ainutlaatuista majoitusta tarkkaan mietityillä yksityiskohdilla. Uniikki sijainti Peurunkajärven rannalla.

Villa Griini on toukokuussa 2021 valmistunut luksushuvila Peurunkajärven rannalla, aivan Laukaan Peurunkagolfin kyljessä, noin 30 minuuttia Jyväskylästä pohjoiseen. Korkealuokkainen varustus kahdessa kerroksessa ja näyttävät yksityiskohdat takaavat viihtyvyytesi. Upeat loma- ja edustuskäyttöön soveltuvat 180m2 tilat täyttävät vaativammankin vieraan toiveet ja majoitustilaa huvilalla on 12+2 henkilölle. Kokoustilat on sijoitettu keittiön yhteyteen ja sieltä löytyy tarvittavat välineet ja yhteydet.

Lasitetun terassin kautta pääset parvisaunaan, josta avautuu hulppeat näkymät kirkasvetiselle Peurunkajärvelle. Saunan yhteydestä löytyy pukutila, jossa on majoituspaikat kahdessa kerroksessa neljällä hengelle. Mökin terassille on upotettu poreallas ja polkua pitkin pääset omaan rantaan uimaan. Varattavana on myös kaksi Yamahan golfautoa.

Keski-Suomen laadukkain vuokrahuvila

Onko mielessäsi järjestää sukujuhla, polttarit, työporukan bileet, golf-loma, johtoryhmän kokous tai muu tapahtuma, Keski-Suomen laadukkain vuokramökki tarjoaa juuri Teille täydellisen paikan. Mökki on valmistettu hirrestä ja lämmön takaa ekologinen maalämpö.


Meillä laadukkaat kotimaiset Unikulman petivaatteet ovat aina pedattuina Unikulman ylellisiin vuoteisiin ja loppusiivous sisältyy hintaan. Näin takaamme viihtyvyytesi ja täydellisen alun lomallesi heti, kun astut sisälle mökkiin. Päämakuuhuoneista löytyy lisäksi luksusmalliset Astro-tyynyt.

Jyväskylän lähellä sijaitseva mökki tarjoaa laadukkaat puitteet vuodenajasta riippumatta. Sijaintimme ansiosta meille on helppo kokoontua ympäri Suomen. Me räätälöimme mielellämme tarvittavat oheispalvelut ja meille pienikin toiveesi on tärkeä.  Tule nauttimaan ylellisestä majoituksesta kauniiseen Laukaaseen. Voit tehdä varauksen suoraan nettisivuiltamme www.villagriini.fi, josta löytyy varauskalenteri.

Etäisyyksiä:

Jyväskylän keskusta 30 min
Laukaan keskusta 8 min
Peurunka Golf 2 min

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Poreallas
  • Catering
  • Aamupalakassi
  • Kokki huvilalle
  • Golfautot
  • Parvisauna
  • Soutuvene
  • Petivaatteet pedattuina, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy aina hintaan