Pitkäniemi III lomahuoneistot

Laukaan Pitkäniemi III on lomakeskus keskellä Suomea Laukaan Äijälässä.

Pitkäniemi III on erinomainen paikka luonnonrauhaa ja kalavesiä arvostavalle lomailijalle ympäri vuoden. Noin 15 minuutin ajomatkan päässä Varjolassa, Tupaswillan perinnekylässä ja Peurungassa on runsaasti elämys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä ravintoloita ja muita harrastusmahdollisuuksia.

4 – 6 hengen huoneistoja järven rannalla

Pitkäniemi III sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan Nurminen-järven rannalla Laukaan Äijälässä. Lomakeskus muodostuu 11 huoneiston rivitalokiinteistöstä. Huoneistoista suurin on kooltaan 60 m2 ja siinä on kolme makuuhuonetta ja makuutilat kuudelle sekä tupakeittiö, sauna ja kaksi terassia.

Kymmenessä 40 neliön huoneistossa on makuuhuone ja makuutilat neljälle, tupakeittiö jossa on vuodesohva sekä sauna ja terassi.

Kaikki huoneistot sijaitsevat järven rannalla ja niistä on kaunis näköala järvelle.

Asukkaiden vapaassa käytössä on myös kolme venettä ja rannalla nuotiopaikka, rantatuolit ja laituri. Järvenranta on hiekkapohjainen ja sopii lasten uimapaikaksi.

Vapaita lomaviikkoja ja viikonloppuja voit tiedustella Pitkäniemiemi III -verkkosivujen yhteydessä olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • liinavaatteet 4 ja 6 hengelle
  • täysin varustettu keittiö astiastot
  • jääkaappi
  • astianpesukone
  • mikro, kahvi- ja vedenkeitin

Lomaviikon vuokraan ei sisälly siivousta. Jokaisessa huoneistossa on siivousvälineet loppusiivousta varten. Siivouspalveluita voit tiedustella yhtiön edustajalta.

Hinnoittelu

Lomaviikon hinta vaihtelee riippuen vuodenajasta ja huoneiston koosta. Yksittäisiä päiviä tai viikonloppuja on käytettävissä rajoitetusti. Kesäsesongin ulkopuolella vuokrat ovat edullisempia. Tarkempia tietoja hinnoista ja varausmahdollisuuksiata on Pitkäniemi III:n verkkosivuston varaussivulla osoitteessa www.laukaanpitkaniemi.fi/varaukset.

Lähellä myös