Tunnelmallinen tapahtumapaikka

Juhla- ja kylätalo Himma tarjoaa ympäri vuoden upeat puitteet harrastus- kokous- ja juhlakäyttöön. Himma sijaitsee 25 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen valtatie 4:n läheisyydessä Vehniän kylässä.

Kylätalon yhteisissä tiloissa on valmistuskeittiö, ravintola, suuri juhlasali näyttämöineen sekä sauna- ja takkatilat. Juhlasalissa on tilaa 150–200 henkilölle, ravintolatilassa 40 henkilölle.

Kylätalo Himman sisätilat on remontoitu ja nyt se tarjoaa entistä paremmat puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja juhliin.

 

Himman historiaa

Himma on ollut Vehniän kylällä vuodesta 1945. Nimensä talo on saanut paikalla sijaitsevan Himmanharjun mukaan. Himman omistaa nykyisin Vehniän kyläyhdistys, jolle sen on lahjoittanut Vehniän demokraattinen yhdistys. Alun perin Himman rakensivat sotien jälkeen perustetun Vehniän demokraattisen yhdistyksen jäsenet työväentaloksi talkoilla. Kylätalossa järjestettiin iltamia, tansseja ja iskelmälaulukilpailuja ja tilaisuuksiin osallistui parhaimmillaan jopa 600 henkilöä. Vanha rakennus korjattiin kunnan ja opetusministeriön tuella vuonna 1981. Vuonna 1986 Himma paloi tuhopolton seurauksena raunioiksi. Tilalle päätettiin kuitenkin rakentaa uusi kylätalo, joka vihittiin käyttöön vuonna 1988. Siitä lähtien se on toiminut merkittävänä kokoontumis- ja juhlapaikkana. Kylätaho Himman dramaattiseen tarinaan voit tutustua tarkemmin Vehniän kyläyhdistyksen verkkosivuilla.

Varustelu ja lisäpalvelut:

  • Juhlasali 150–200 henkilölle
  • Ravintolatila 40 henkilölle
  • Sauna- ja takkatilat
  • Valmistuskeittiö
  • Juhla-astiat 150 henkilölle

040 824 6751

Jokihaarantie 29
41180 Vehniä

himma@vehnia.fi

Jokihaarantie 29

Jokihaarantie 29, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X