Parempi voida hyvin

Kylpylähotelli Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla Laukaassa, vain 25 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Kylpylähotelli Peurungan ravintolamaailmasta löydät maittavan vaihtoehdon niin pikkunälkään kuin kulinaarisesti unohtumattomiin hetkiin. Pata&Pannussa tarjoillaan maistuvaa kotiruokaa lounas- ja päivällisaikaan. Peurankello Tasting puolestaan avaa uusia makumaailmoja tilauksesta. Chaîne des Rôtisseurs -palkittu Peurankello à la carte – grill tarjoilee upeita makuja à la carte-, grilli- ja lastenlistalta, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita. Bar Apollo ja Bistro Nemo täydentävät kokonaisuutta pikaruoka- ja karaoketarjonnalla. Villipeurassa tanssitaan useana iltana viikossa ja Peurunka Areenalla nähdään Suomen eturivin artistien keikat!

Eikä nautinnollisen illan jälkeen tarvitse heti palata kotiin. Jää yöksi Peurunkaan ja nauttimaan kylpylän lämmöstä sekä muista Peurungan palveluista, lue lisää. Hulluna tekemistä ja hyvää oloa Peurungassa!

Varustelu ja lisäpalvelut:
A-oikeudet

020 751 6751

Peurungantie 85,
41340 Laukaa

peurunka@peurunka.fi

Peurungantie 85

Peurungantie 85, 41350 Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X