Tunnelmallinen huvila ja rantasauna 6 - 8 hengelle

Lehtoniemen tilan huvilalla lomailet kauniissa järvimaisemassa Laukaan Tarvaalassa. Huvilaa ympäröi monipuolinen luonto rantoineen, metsineen ja vuorineen. Nauti luonnosta kalastaen, meloen tai retkeillen. Sauno kiireet pois rantasaunan makoisissa löylyissä. Huvilan matala ranta on ihanteellinen lasten vesileikkeihin.

Huvilan pinta-ala on 112 m² ja rantasaunan 25 m². Huvilassa on uusiutuvalla energialla (hake) toimiva vesikiertoinen lattialämmitys ja varaava takka. Sisustuksessa on käytetty paljon kierrätystavaroita.

Kalastaa voit kalaisella Lievestuoreenjärvellä tai läheisellä Tarvaalanvirralla. Lähistöltä löytyy useita mielenkiintoisia retkeilykohteita, esim. luonnonkaunis Kirkkoniemi laavuineen ja nuotio- ja uintipaikkoineen sekä Hartikan kirkkomaa (6 km). Tutustu myös Saraakallion kalliomaalauksiin (11 km) tai jylhään Hyyppäänvuoreen (13 km).

Varustelu ja lisäpalvelut:

  • Huvila 112 m²: 3 mh, keittiö, tupa, takka, oleskeluaula, sähkösauna, suihku, puku-/kodinhoitohuone, 2 wc:tä ja kuisti
  • tarvittaessa lisäpalveluita
  • Rantasauna 25 m²: puulämmitteinen sauna, pesuhuone, saunatupa ja kamiina

0400 789 245

Lehtoniementie 190,
41325 Laukkavirta

markku.pitkanen3@pp.inet.fi

Lehtoniementie 190

Lehtoniementie 190, Laukaa, Suomi

View larger map

#visitlaukaa

Voit jättää oman jälkesi jakamalla kuvia, kokemuksia tai muistoja Visit Laukaan some-kanavissa hashtagilla #visitlaukaa tai lähettämällä ehdotuksia myös muille seikkailijoille soveltuvista vierailukohteista ja tekemisestä.

Tehdään yhdessä Laukaa nauttimisen arvoiseksi paikaksi, Visit Laukaa!
X
X